Meny Lukk

eToro vurdering

eToro vurdering etoro norge etoro erfaringer

eToro har opparbeidet seg en posisjon som en av de største og beste handelsplassene for CFD og aksjetrading. Tjenestene de leverer har jevnt høy kvalitet. Selskapet ble startet i 2007 under navnet RetailFX, men dette ble skiftet i 2010 til navnet vi kjenner selskapet som nå, eToro.

 • Instrumenter: Aksjer, CFD på aksjer, indekser, råvarer, ETF, valuta
 • Verktøy: Teknisk analyse, realtidskurser, gearing, stop/loss, take profitt, trading app, økonomisk kalender, CopyPortifolio, forum (Stop/loss og take profit er ikke garanterte og gearing medfører høy risiko)
 • Finanstilsynet: Grensekryssende virksomhet
 • Lisens: Cyprus Securities and Exchange Commission
 • Nettside: www.etoro.com

Din egenkapital er i risiko. Andre gebyrer og kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon: http://etoro.com/trading/fees.


Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser - invester i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje
 • Anbefalt nettmegler
 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
 • Delta i eToro Aksjeforum

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

eToro

Selskapet har hovedkontor på Kypros, og er derfor under tilsyn av CySEC, i tillegg til at de har tillatelse fra Finanstilsynet til å drive såkalt grensekryssende virksomhet. eToro følger også ESMA kravene som blant annet legger føringer for hvor mye gearing tradere kan bruke.

I dag har eToro kontorer i Israel, Storbritannia, USA, Australia, i tillegg til hovedkontoret. De tilbyr tjenestene sine til mer enn 11 millioner aktive tradere i mer enn 140 land. Selskapet har en samlet verdi på over 800 millioner dollar.

Finansielle instrumenter

Av de utenlandske nettmeglerne er vår erfaring at eToro er en av de beste når det gjelder utvalg av tradingmuligheter. Noe som også sikrer at de skiller seg ut er at du kan kjøpe aksjer i tillegg til CFDer. Aksjene du finner er de mest omsatte aksjene på børser som New York, Milano, Saudi Arabia, Hong Kong, Frankfurt, Oslo og London.

 • Aksjer
 • CFD – aksjer, indekser, råvarer, valuta, ETF

Gearing og shorting

En ulempe er at du ikke kan bruke aksjekreditt på eToro. Det er nemlig slik at dersom du bruker gearing vil du kjøpe CFDer på aksjen, fremfor selve aksjen. For de fleste tradere som gjennomfører kortsiktige handler vil dette være en grei løsning. Hvor mye du kan geare dine posisjoner avhenger av hva du trader. Når du bruker gearing er det viktig å være obs på risikoen dette medfører. Når du trader med gearing på for eksempel 2x, vil et kursfall på 10 % føre til et tap av 20 % av egenkapitalen din.

 • 30x gearing på store valutakryss
 • 20x gearing på eksotiske valutakryss, gull og store indekser
 • 10x gearing på råvarer og mindre indekser
 • 5x gearing på aksje-CFD

Trading med gearing medfører høy risiko.

En viktig fordel med CFDer er at det er enkelt å shorte. Dette er som kjent sammensatte produkter som gjør at man kan konstruere CFDer som har en motsatt utvikling av den underliggende aksjene eller indeksen. Dermed er du ikke avhengig av en investor som er villig til å låne ut aksjene sine til shorting. Vi ser at mange investorer ikke er villige til å låne ut aksjene når markedene faller, så dette er en veldig god løsning på dette problemet.

Teknisk analyse

Vi som driver Aksjesnakk aksjeforum har lenge hatt eToro som en favoritt når det kommer til program for teknisk analyse. I Trader kan lage avanserte analyser som selvsagt blir lagret, slik at du enkelt kan følge kursutviklingen over tid. En annen fordel er at du kan selv velge om du vil tegne på tilnærmet frihånd eller om du vil ha støtte når du skal tegne inn for eksempel stigende trender. De tekniske indikatorene er også veldig fleksible, og du kan selv velge verdier på vektet gjennomsnitt, RSI, Bollinger Bands eller noen av de andre indikatorene.

 • Realtidskurser
 • Teknisk støtte og motstand
 • Tekniske trender
 • Tekniske formasjoner
 • Tekniske indikatorer

Verktøy

Når du registrerer deg som kunde på eToro får du tilgang til samtlige løsninger de tilbyr. Selvsagt har de mange standardverktøy som stop/loss, take profit, trading app og gratis realtidskurser. Selv om disse er ganske standard, er de likevel viktige. Men, eToro Norge har også enkelte verktøy som får dem til å skille seg positivt ut. Disse vil vi gå litt nærmere inn på i vår eToro anmeldelse.

Trader

Vi har allerede nevnt Trader. Dette er handelsplattformen på eToro, og det er her du kan lage tekniske analyser av aksjene, indeksene, råvarene eller valutakryssene du følger med på. Igjen har du stor fleksibilitet med denne plattformen. Du kan for eksempel velge om du vil ha en vanlig graf eller candlesticks. Videre er det enkelt å velge hvilke tekniske analyseverktøy du vil bruke. Trader kan åpnes i nettleseren din, noe som gjør at du ikke trenger å laste ned programvare. I tillegg er dette en løsning som gjør at den krever lite ressurser fra pcen din.

CopyPortfolio

Når du registrerer deg på eToro kan du velge om du vil ha en offentlig profil eller en skjult profil. Velger du en offentlig profil vil andre tradere kunne se hvilke handler du har gjort og hvor stor avkastning du har fått. De kan ikke se hvor store handler du gjør. Velger du en skjult profil vil all denne informasjonen være utilgjengelig for andre tradere.

Dette gir fundamentet i hva som kalles Social Trading. Du kan nemlig velge å følge andre tradere og gjøre samme handler som dem. Det er også mulig for andre tradere å følge deg. Dersom noen begynner å følge deg og gjennomføre samme trades vil eToro dele spreaden de tjener på den andre traderen med deg. Det kan gi deg ekstra inntekt dersom du er en dyktig trader og får mange følgere.

Velger du å følge en annen trader vil derimot eToro dele spreaden med den andre traderen. Det er ingen ekstra kostnad for deg å følge andre tradere å gjøre samme handler som dem. Spreaden er den samme, uansett om du trader på egenhånd eller følger andre.

Registrering på eToro

Det koster ingenting å åpne en trading konto på eToro, og du må heller ikke betale noe for å få tilgang til realtidskurser og program for teknisk analyse. Minste innskudd du kan gjøre dersom du vil begynne med trading på eToro er $50.

 1. Gå til www.etoro.com og trykk på Registrer deg – Din egenkapital er i risiko. Andre gebyrer og kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon: http://etoro.com/trading/fees.
 2. Fyll inn navn, mailadresse, og lag brukernavn og passord
 3. Du er nå innlogget, velg Fullfør profil
 4. Oppgi kjønn og fødselsdato
 5. Fyll inn adresse og ID-nummer
 6. Oppgi din trading erfaring
 7. Oppgi planlagte investeringer og strategi
 8. Forklar formål med trading og risikoholdning
 9. Oppgi om du er i relasjon til insidere
 10. Redegjør for din økonomiske situasjon
 11. Fullfør kontoverifisering ved å laste opp bilde av ID, adressebevis og betalinger

eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 74 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Fremgangsmåten kan virke veldig omfattende for kun å åpne en tradingkonto. Men, flere av disse stegene er for å sikre at du ikke tar risiko utover det du kan håndtere. Videre blir kontoverifisering blant annet gjennomført for å forhindre at noen uvedkommende bruker din identitet på nett. Her kan du få mer informasjon om kontoverifisering.

Brukervennlighet

Vår erfaring med eToro er at de har et veldig godt brukergrensesnitt. Det kan se enkelt ut, og det gir en veldig god brukeropplevelse. Når du trykker deg inn på enkelte aksjer kommer du til hovedsiden med kursoversikt for siste 30 dager, en kort selskapspresentasjon og innlegg fra forumet om aksjen.

Trykker du deg inn på Statistikk får du frem viktig informasjon som P/E, høy/lav for siste dag og siste år, omsetning i aksjen, EPS, avkastning for siste år, utbytte og Beta. Dette er viktig informasjon for både tradere og langsiktige investorer, noe som løfter opp brukeropplevelsen ytterligere. Blar du deg nedover på siden får du frem mer informasjon om aksjeselskapet og resultatene de har levert.

Til slutt kan du trykke deg inn på Oversikt. Her får du frem et chart hvor du kan lage tekniske analyser. Men, vi anbefaler at du Trykker på pilene oppe i høyre hjørne, for så å trykke på hjulet. Du vil da får frem alternativet om å åpne Procharts. Det er her du finner Trader som vil gi deg en langt bedre brukeropplevelse dersom du vil lage tekniske analyser av aksjen.

Trading app og software

De aller fleste som trader bruker nok pc, men vi ser at det absolutt er en fordel å ha tilgang til både marked og portefølje på mobil. Aller beste blir det når du kan ha en egen app. Dette gir deg nemlig rask tilgang, noe som er viktig dersom du driver med aktiv trading.

Vi må si at trading appen fra eToro er bra. Designet har likheter med nettsiden, men ting er selvsagt litt enklere. Landingssiden er satt til overvåkningslisten din, slik at du rast for oversikt over hva som skjer i markedet. I sidemenyen kan du velge innskudd, uttak og finne de andre alternativene fra nettsiden.

Trykker du deg inn på enkelte aksjer vil du få de samme valgene. Du kan se Statistikk med viktige nøkkeltall som Price/Earnings, resultater og chart over kursutviklingen.

etoro norge Trading app og software erfaring skatt anmeldelser

Betalinger, lisens og sikkerhet

Siden eToro har lave kostnader trenger du ikke gjøre store innskudd for å trade aksjer på Oslo Børs eller noen av de mange andre markedsplassene du får tilgang til gjennom eToro Norge. Minste innskudd er $50. Når du skal gjøre innskudd kan du velge mellom VISA og MasterCard som de fleste har tilgjengelig, eller elektroniske lommebøker fra Paypal, Skrill og Neteller.

Dersom du vil gjøre uttak kan du forvente at ditt uttak blir sendt innen 48 timer. Vår erfaring er at det stort sett bare går noen timer til det blir sendt. Hvor lang tid det tar før pengene er på konto avhenger av hvilken betalingsmetode du har brukt. Overføringer til bank pleier å ta mellom 1 – 5 bankdager, mens overføringer til elektroniske lommebøker tar mindre enn 10 minutter.

 • VISA, MasterCard, PayPal, Skrill, Neteller
 • Uttak sendes innen 48 timer

Det er kypriotiske CySEC som står for regulering av eToro på det europeiske markedet, og herunder Norge. I tillegg har eToro tillatelse fra det norske finanstilsynet til å tilby ulike tjenester relatert til aksjehandel og trading.

 • CySEC
 • Finanstilsynet: Mottak og formidling av ordre, Utførelse av ordre, Egenhandel, Porteføljeforvaltning, Oppbevaring og forvaltning av finansielle instrumenter, Kredittgivning, Tjenester tilknyttet valutavirksomhet i forbindelse med ytelse av investeringstjeneste, Utarbeidelse og formidling av investeringsanbefalinger, analyser og generelle anbefalinger

Nettsiden til eToro er kryptert med et SSL sertifikat fra DigiCert Inc. Med dette sertifikatet blir all informasjon som sendes fra din pc eller mobil kryptert og utilgjengelig for uvedkommende. Det betyr at det er helt trygt å registrere en tradingkonto og gjøre innskudd på denne, da ingen kan få tak i informasjonen din.

eToro kundeservice

Dersom du trenger hjelp med noe kan vi anbefale å sjekke FAQen. Denne er nemlig veldig godt laget. Ved å skrive inn et søkeord som forklarer det du lurer på vil du raskt få et svar. Dersom du ikke finner noe godt svar kan du kontakte kundesupport ved å sende inn en forespørsel eller bruke live chatten.

 • FAQ
 • Ticket system
 • Live chat

Åpne tradingkonto på eToro

Dersom du vil trade aksjer i utlandet eller ha god tilgang til shorthandel og gearing ved bruke av CFDer er eToro Norge et veldig godt valg. Kostnadene er lave, utvalget stort, og du har tilgang til flere viktige verktøy som er veldig nyttige for både langsiktige investorer og tradere. Vil du undersøke nettsiden på egenhånd kan du gjøre det her:


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 74 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

eToro FAQ

Er eToro en trygg side å trade på?

Ja, eToro er en trygg tradingplass som har lisens fra CySEC og tillatelse fra Finanstilsynet til å drive grenseoverskridende virksomhet. Her får du tilgang til gratis realtidskurser, program for tekniske analyser, tradingforum, og både aksjer og CFDer.

Hva er eToro kurtasje?

Det er ingen kurtasje på eToro. Men, du betaler spread når du trader på denne markedsplassen. Spread er forskjellen mellom kjøpskurs og salgskurs. eToro tilbyr lav spread.

Må jeg betale skatt på avkastning fra trading på eToro?

Ja, dersom du tjener penger på din trading må du betale skatt av dette. Husk også på at du kan innrapportere tap og skrive dette av på skatten.

Hvor kan jeg lese eToro anmeldelser?

Det finnes flere nettsider hvor du kan lese eToro anmeldelse. Du kan også besøke Aksjesnakk og lese vår test av eToro.

Hva kan jeg trade på eToro?

På eToro kan du trade ekte aksjer, og CFD på aksjer, indekser, råvarer, valuta. Når du trader kan du velge å bruke gearing, stop/loss og take profit.

eToro er en multi asset plattform som tilbyr både investering i aksjer og handel med CFDer.

Vær oppmerksom på at CFDer er komplekse instrumenter og kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 51% av private investorkontoer taper penger når de handler CFDer med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Denne kommunikasjonen er ment for informasjons- og utdanningsformål bare og bør ikke betraktes som investeringsråd eller investeringsanbefaling. Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Copy Trading utgjør ikke investeringsråd. Verdien av investeringene dine kan gå opp eller ned. Din kapital er i fare.

eToro USA LLC tilbyr ikke CFDer og gir ingen fremstillinger og påtar seg ikke ansvar for nøyaktigheten eller fullstendigheten av innholdet i denne publikasjonen, som er forberedt av vår partner ved bruk av offentlig tilgjengelig ikke-spesifikk informasjon om eToro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − 9 =