Meny Lukk

Fallende trend

Fallende trend

En fallende trend gir begrensede muligheter for trading, selv om det er mulig å innta shortposisjoner som lar deg tjene penger i et bear marked.

fallende trender bear marked

Fallende trend

Som for stigende trender og trading ranges gjelder det samme for en fallende trend. Før den er etablert trengs det testing av støtte i trendgulv og motstand i trendtak. Regelen er at trendgulvet må testet minst tre ganger, mens trendtaket må testes minst to ganger.

Kursen i NAS dannet et støttenivå for deretter å skyte fart opp mot det som ble trendtaket i den fallende trenden. Kursen bevegde seg over tid opp mot trendtaket, uten å klare å bryte gjennom det. Etter dette falt kursen kraftig for å teste støtten i trendgulvet. Her fikk kursen en kraftig rekyl opp til motstandnivået, og fulgte dette nedover, før kursen igjen kollapset. Igjen tok støtten i trendgulvet i mot, og den fallende trenden ble etablert.

  • CFD og aksjer
  • Ingen kurtasje
  • Bra analyseprogram
  • Godkjent av Finanstilsynet

62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Lær mer om tekniske trender

Praktisk bruk av fallende trender i trading

Tradere har et ordtak som sier at man ikke skal prøve å ta i mot en fallende kniv, og det er nok derfor mange holder seg helt unna fallende trender. Shorting er en mulighet, men på grunn av risikoforholdet disse posisjonene gir, er det mange som heller venter til at markedet snur før de igjen inntar longposisjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine − seven =

%d bloggere liker dette: