Meny Lukk

Omvendt hode skulder formasjoner

Omvendt hode skulder formasjoner x

En vendeformasjon som omvendt hode skulder formasjoner kan signalisere at den fallende trenden har nådd bunnen og at vi står foran en stigende trend i tiden fremover.

Omvendt hode skulder formasjoner

Omvendt hode skulder formasjoner

Akkurat som hode skulder formasjoner er de omvendte hode skulder formasjonene lett gjenkjennelige. Den eneste forskjellen er at de er snudd på hodet. Den tekniske formasjonen har to skuldre som er lavere enn hodet som er i midten. I chartet over kan du se at DNB aksjekursen har en fallende trend. Kursen bunner ut og får en reaksjon opp, før den igjen faller videre til et nytt og lavere nivå. Igjen kommer en reaksjon opp, før kursen vender ned fra motstandsnivået fra toppen mellom den første skulderen og hodet. Denne gang stopper kursen på et høyere nivå enn bunnen for hodet før kursen igjen stiger. Motstanden brytes, noe som bekrefter at vi har en omvendt hode skulder formasjon. I tiden fremover stiger kursen kraftig.

  • CFD og aksjer
  • Ingen kurtasje
  • Bra analyseprogram
  • Godkjent av Finanstilsynet

62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Lær mer om tekniske formasjoner

Praktisk bruk av omvendt hode skulder formasjon i trading

De omvendte hode skulder formasjonene er viktige signaler som kan si at det er på tide å dekke inn shortposisjoner, og at vi står foran en stigende trend som gir muligheter til å gå long i markedet. Ofte gir disse tekniske formasjonene kraftige kursutslag, noe som gjør at disse er viktige for tradere som bruker teknisk analyse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × three =

%d bloggere liker dette: