Meny Lukk

Stigende trend

Stigende trend

The trend is your friend. En stigende trend gjenkjennes av stigende kurser. Mange kaller dette for et bullmarked og dette kan by på gode tradingmuligheter.

stigende trender bull marked

Stigende trend

Stigende trender er definert av et støtteområde eller et trendgulv som er testet tre eller flere ganger. Videre skal motstandnivået eller trendtaket være testet minst to ganger. Vi vil da få det som kalles en etablert stigende trend. Dette gjelder også for en trading range og fallende trender.

I chartet over kan vi se MOWI kursen bevege seg innenfor en lengre stigende trend. Vi kan se kursen vende opp og etablere et lite støttenivå, i det som blir den første testen av trendgulvet. Etter en rask stigning blir trendtaket testet, kursen forsetter i det øvre laget av trenden og testet trendtaket atter en gang. Testing av trendgulvet skjer igjen for andre og tredje gang, noe som bekrefter den stigende trenden.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser - invester i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Delta i eToro Aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Lær mer om tekniske trender

Praktisk bruk av stigende trender i trading

Stigende trender gir gode muligheter for tradere. I trendene gjelder det å komme inn på kjøpskurser så nær trendgulvet som mulig. Eventuelle salg av posisjonene kan være nær trendtaket eller når man får et etablert brudd på støttenivået. Det kan ta lang tid før tekniske trender er etablert. Ved å bruke WMA kan du finne trender i en tidligere fase.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × four =