Meny Lukk

Stigende trend

Stigende trend

The trend is your friend. En stigende trend gjenkjennes av stigende kurser. Mange kaller dette for et bullmarked og dette kan by på gode tradingmuligheter.

stigende trender bull marked

Stigende trend

Stigende trender er definert av et støtteområde eller et trendgulv som er testet tre eller flere ganger. Videre skal motstandnivået eller trendtaket være testet minst to ganger. Vi vil da få det som kalles en etablert stigende trend. Dette gjelder også for en trading range og fallende trender.

I chartet over kan vi se MOWI kursen bevege seg innenfor en lengre stigende trend. Vi kan se kursen vende opp og etablere et lite støttenivå, i det som blir den første testen av trendgulvet. Etter en rask stigning blir trendtaket testet, kursen forsetter i det øvre laget av trenden og testet trendtaket atter en gang. Testing av trendgulvet skjer igjen for andre og tredje gang, noe som bekrefter den stigende trenden.

Anbefalt nettmegler for CFD-trading med aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Enkel registrering med BankID

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 74% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos denne leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape penger. Profesjonelle kunder kan tape mer enn sitt opprinnelige innskudd. Opsjoner og børshandlede produkter er komplekse finansielle instrumenter og du risikerer kapitalen din.

Lær mer om tekniske trender

Praktisk bruk av stigende trender i trading

Stigende trender gir gode muligheter for tradere. I trendene gjelder det å komme inn på kjøpskurser så nær trendgulvet som mulig. Eventuelle salg av posisjonene kan være nær trendtaket eller når man får et etablert brudd på støttenivået. Det kan ta lang tid før tekniske trender er etablert. Ved å bruke WMA kan du finne trender i en tidligere fase.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eighteen + 13 =