Meny Lukk

Trippel bunn

Trippel bunn

Trippel bunn er først og fremst en vendeformasjon, men signaliserer også at kursen kan få et løft. Til tross for dette er det en relativt ukjent formasjon.

Trippel bunn formasjoner

Trippel bunn formasjoner

Triple bunner er ikke like godt kjent som dobbel bunn, men de er veldig like. De triple bunnene dannes mellom en teknisk støtte og motstand. Når og om vi får et brudd på motstanden har vi fått en bekreftelse på at trenden er i ferd med å snu, og at vi kan få et løft i kursen. I chartet for Aker Solution aksjen kan vi se at kursen bunnet ut etter fall. Dette dannet den første bunnen. Kursen reagerer opp, men faller ned til støtten fra den første bunnen. Igjen stiger kursen, men motstanden er fortsatt for stor, noe som gir en reaksjon ned. Støtten tar igjen for aksjen og vi har fått den tredje bunnen.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser - invester i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Delta i eToro Aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Lær mer om tekniske formasjoner

Praktisk bruk av trippel bunn i trading

Triple bunner har sin nytte ved at de signaliserer at den fallende trenden kan være ferdig og gi et kjøpssignal. Det betyr at det er på tide å dekke inn eventuelle shortposisjoner eller at det er på tide å kjøpe longposisjoner ved brudd på motstandsnivået.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seventeen − one =