Meny Lukk

Rektangelformasjoner

Rektangelformasjoner

Noen tekniske formasjoner kan være både fortsettende formasjoner og vende formasjoner. Rektangelformasjoner er blant disse.

Rektangelformasjon nel teknisk analyse formasjoner aksjetrading på nett

Rektangelformasjoner

Noe av det som kjennertegner disse tekniske formasjonene best, er at de har signifikante støtte og motstandsnivåer. Det betyr at både støtte og motstand i formasjonen er horisontale, i tillegg til at de er testet flere ganger. Som du kan se i det øverste bildet med candlestick har støtten blitt testet fra både over- og undersiden. Videre har motstanden blitt testet med seks ulike topper. Intradag kan vi se i candlestick chartet at kursen har vært over, men at salgspresset har vært for sterkt til et etablert brudd. I begynnelsen av 2019 har aksjekursen for NEL en veldig god dag og bryter ut av motstanden for å fortsette den stigende trenden.

  • CFD og aksjer
  • Ingen kurtasje
  • Bra analyseprogram
  • Godkjent av Finanstilsynet

62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Lær mer om tekniske formasjoner

Praktisk bruk av rektangelformasjoner i trading

Rektangelformasjoner er ikke den enkleste formasjonen å trade. Årsaken til dette er selvsagt at den kan signalisere trendskifte eller en fortsettelse av trenden. Før man kan ta en avgjørelse om long eller short posisjon må vi ha et etablert brudd. Når bruddet på enten motstanden eller støtten har blitt etablert er det mulig å bruke den tekniske formasjonen til å trade aksjer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four + five =

%d bloggere liker dette: