Meny Lukk

Straddle strategi

Straddle strategi hedging trading opsjoner trade online på nett

En straddle opsjonsstrategi er en nøytral strategi hvor traderen kjøpe både call og put med samme strike og innløsningsdato på det samme underliggende.

Straddle tradingstrategi

Straddle strategien kan gi avkastning når kursen på det underliggende enten stiger over eller faller så mye under strike pris at det er lønnsomt å utøve opsjonene. En straddle posisjon inngås ved å kjøpe call opsjoner og put opsjoner med samme strike pris og samme innløsningsdato på samme underliggende. Dersom kursen stiger vil posisjonen har teoretisk ubegrenset oppside. Ved et fall er oppsiden begrenset ved at kursen på det underliggende ikke kan falle under 0.

Anbefalt nettmegler for CFD-trading med aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Enkel registrering med BankID

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 74% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos denne leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape penger. Profesjonelle kunder kan tape mer enn sitt opprinnelige innskudd. Opsjoner og børshandlede produkter er komplekse finansielle instrumenter og du risikerer kapitalen din.

Lær mer om trading

Trading med Strangle strategi

Trading med opsjoner er komplisert, og derfor er dette en strategi som passer best for erfarne tradere. Strategien kan brukes på egenhånd eller for å sikre en posisjon i det underliggende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twelve + sixteen =