Meny Lukk

Straddle strategi

Straddle strategi hedging trading opsjoner trade online på nett

En straddle opsjonsstrategi er en nøytral strategi hvor traderen kjøpe både call og put med samme strike og innløsningsdato på det samme underliggende.

Straddle tradingstrategi

Straddle strategien kan gi avkastning når kursen på det underliggende enten stiger over eller faller så mye under strike pris at det er lønnsomt å utøve opsjonene. En straddle posisjon inngås ved å kjøpe call opsjoner og put opsjoner med samme strike pris og samme innløsningsdato på samme underliggende. Dersom kursen stiger vil posisjonen har teoretisk ubegrenset oppside. Ved et fall er oppsiden begrenset ved at kursen på det underliggende ikke kan falle under 0.

  • CFD og aksjer
  • Ingen kurtasje
  • Bra analyseprogram
  • Godkjent av Finanstilsynet

62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Lær mer om trading

Trading med Strangle strategi

Trading med opsjoner er komplisert, og derfor er dette en strategi som passer best for erfarne tradere. Strategien kan brukes på egenhånd eller for å sikre en posisjon i det underliggende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

twenty − 5 =

%d bloggere liker dette: