Meny Lukk

DGR – Durable Goods Report

DGR - Durable Goods Report

Durable Goods order er en økonomisk indikator som viser endringer i antall bestillinger hos produsenter av varige forbruksvarer. DGR er todelt og slippes to ganger i løpet av måneden.

DGR – Durable Goods Report

Det er Bureau of Census som står bak Durable Goods Report, og denne er en viktig ledende indikator. Rapporten er som nevnt todelt, den første tar for seg forskuttert etterspørsel, og deretter levering av produsentenes varer, lager og nye ordre. Når vi snakker om durable goods eller varige forbruksvarer er dette varer som skal holde i mer enn tre år. Dette omfavner bredt og kan dekke alt fra pc-er til fly. Følgelig kan det komme støy i tallene dersom det en måned leveres en stor bestilling på fly eller andre dyre varer. Det gjør at mange foretrekker å ekskludere forsvar og transport fra rapporten.

Anbefalt nettmegler for CFD-trading med aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Enkel registrering med BankID

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 74% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos denne leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape penger. Profesjonelle kunder kan tape mer enn sitt opprinnelige innskudd. Opsjoner og børshandlede produkter er komplekse finansielle instrumenter og du risikerer kapitalen din.

Lær mer om ledende indikatorer

Praktisk bruk av DGR i trading

Som de andre ledende indikatorene er DGR også nyttig for tradere og investorer. De nye bestillingene som tas med i rapporten kan gi produsentene måneder med arbeid. Dette er dermed en viktig indikator som viser hvor mye aktivitet det er i økonomien. Som regel plasseres store bestillinger når økonomien er i sunn vekst, dermed kan god etterspørsel være et tegn på at en stigende trend skal fortsette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × four =