Meny Lukk

Jobless Claims

Jobless claims

Det finnes to ulike Jobless Claims. Disse tallene blir lansert ukentlig i forbindelse med Unemployment Insurance Weekly Claims Report.

Jobless Claims

Statistikken er en viktig ledende indikator, og derfor er det mange investorer, tradere og andre markedsaktører som følger med på fremleggelsen av tallene. Tallene slippes hver torsdag før markedet åpner, og enkelte ganger kan disse gi indikasjoner på hvordan børsdagen blir. Sett fra et makroøkonomisk ståsted er selvsagt informasjon om landets sysselsetting utrolig viktig. Tallet kan være volatilt, og derfor er det mange investorer som bruker et glidende gjennomsnitt for de siste fire ukene, fremfor å styre etter de ukentlige tallene.

Initial Claims

Initial Claims er tallet for hvor mange som søker på å få motta arbeidsledighetstrygd. For å kunne motta støtten må søkeren ha hatt forsikring mot arbeidsledighet.

Continuing Claims

Continuing Claims er derimot tallet for hvor mange som mottar arbeidsledighetstrygd.

Anbefalt nettmegler for CFD-trading med aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Enkel registrering med BankID

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 74% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos denne leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape penger. Profesjonelle kunder kan tape mer enn sitt opprinnelige innskudd. Opsjoner og børshandlede produkter er komplekse finansielle instrumenter og du risikerer kapitalen din.

Lær mer om ledende indikatorer

Praktisk bruk av Jobless Claims i trading

Som nevnt kan det være store variasjoner i tallene som blir offentligjort hver uke. Det gjør at det er vanskelig å lage en strategi for å trade på disse. Likevel er arbeidsmarkedstall viktige i og med at de gir et godt inntrykk av aktiviteten i økonomien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 − 7 =