Meny Lukk

Sushi Roll Reversal

tekniske analyse Sushi Roll Reversal candlestick

Sushi Roll Reversal er en teknisk formasjon som er lett gjenkjennelig. De tekniske formasjonene angir trendskifte og er derfor nyttige i trading av aksjer.

outside reversal bullish bearish

Sushi Roll Reversal

Det er vanlig å bruke charts med 1 ukes candlesticks, men metoden kan også brukes på charts med andre tidsperioder. Med 1 ukes candlestick er metoden passende for trendtrading. Selve formasjonen består av inside bars som er den underliggende trenden, og outside bars som er formasjonen som angir trendskifte.

Bullish Outside Reversal

Etter en fallende trend kan vi få signaler om trendskifte fra en bullish outside reversal formasjon. Formasjonen har en rød candlestick som dannes i en periode med fallende kurs. Deretter har vi et grønt candlestick som har både lavere åpningskurs og høyere sluttkurs enn det røde candlesticket.

I chartet til venstre kan vi se at kursen har en fallende trend. Det dannes så et relativt lite rødt candlestick. Den påfølgende perioden starter med lavere åpningskurs, men kursutviklingen er sterk og vi får en sluttkurs som er over det røde candlesticket.

bullish outside reversal

Bearish Outside Reversal

Bearish outside reversal er en teknisk formasjon som angir at den stigende trenden kan snu. Formasjonen er lett å kjenne igjen med sitt korte grønne candlestick og det påfølgende store røde candlesticket som har høyere åpningskurs enn det grønnes sluttkurs, og lavere sluttkurs enn det grønnes åpningskurs.

I chartet har vi en stigende trend. Kursen danner så et kort grønt candlestick. Den påfølgende perioden har en åpningskurs som er høyere enn sluttkursen på det grønne candlesticket, men kursen faller kraftig og det settes en sluttkurs som er lavere enn det grønne candlestickets åpningskurs.

bearish outside reversal
Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser - invester i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Delta i eToro Aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Lær mer om teknisk analyse

Praktisk bruk av Sushi Roll Reversal i trading

Sushi Roll Reversal er nyttig å kjenne til dersom du bruker en tradingstrategi som trendtrading. Signalene som kommer fra de tekniske formasjonene gir ofte sterke indikasjoner på at den tekniske trenden skal snu, og at det er på tide å vurdere enten kjøp eller salg av aksjer. Metoden kan også brukes sammen med tekniske indikatorer som MACD og RSI.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 − 1 =