Meny Lukk

Aroon System

telenor aroon indicator oscillator system

Et Aroon System består av en Aroon Indicator og en Aroon Oscillator. Disse kan brukes hver for seg til å fange opp endringer i en trend eller styrken i en pågående teknisk trend.

mowi aroon system

Aroon Indicator

Det er Aroon Indicator som er det grunnleggende i et Aroon System. Denne indikatoren består av to linjer, Aroon Up (grønn) og Aroon Down(rød). Disse måler styrken til en trend, og hvor stor sannsynligheten er for at det skal komme et trendskifte. Indikatorene beregnes ved å finne perioden mellom toppene og perioden mellom bunnene i en kurs. Når Aroon Up er på oversiden av Aroon Down har vi en bulltrend, når Aroon Down er over Aroon Up har vi en beartrend. Når linjene krysser hverandre har vi en crossover. Disse kan signalisere trendskifter.

Aroon Oscillator

Aroon Oscillator er det andre elementet i en Aroon System. Denne oscillatoren bygger på Aroon Up og Aroon Down. I oscillatoren er begge linjene satt sammen og beveger seg mellom verdiene 100 og -100. Formålet med Aroon Oscillator er å fange opp endringer i kortsiktige trender tidlig. Signalene man ser etter er når grafen enten krysser over eller går under 0-linjen. Går grafen over 0-linjen har vi et signal på at vi kan få en bulltrend. Motsatt er det om grafen går under 0-linjen, dette signaliserer en beartrend.

Anbefalt nettmegler for CFD-trading med aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Enkel registrering med BankID

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 74% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos denne leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape penger. Profesjonelle kunder kan tape mer enn sitt opprinnelige innskudd. Opsjoner og børshandlede produkter er komplekse finansielle instrumenter og du risikerer kapitalen din.

Lær mer om tekniske indikatorer

Praktisk bruk av Aroon System i trading

Som nevnt kan både Aroon Indicator og Aroon Oscillator brukes alene. Begge to gir signaler om potensielle trendskifter for kortsiktige trender, noe som passer godt for trendtrading. Systemet kan gi falske signaler, så å bruke andre tekniske indikatorer for bekreftelse kan være med å luke bort de falske signalene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × four =