Meny Lukk

Kameo crowdfunding vurdering

Kameo vurdering crowdfunding anmeldelse erfaring

Kameo crowdfunding er et selskap som ønsker å både utfordre bankenes monopol på finansiering og utlån, og gjøre crowdfunding tilgjengelig for norske investorer og sparere.

  • Instrumenter: Lån/crowdfunding
  • Finanstilsynet: Registrert låne- og garantiformidler
  • Nettside: www.kameo.no

Investering medfører risiko.

Kameo crowdfunding

Kameo ble startet av Sebastian M. Harung, Helge Lunde og Bjørn Braaten i 2014, og er i dag en av de største aktørene innen crowdfunding Norge. Selskapet er eid av ansatte, styret og et par engelinvestorer. Det er den kjente investeringsbanken ABG Sundal Collier som er hovedaksjonær. Formålet med Kameo er å utfordre bankene som lenge har hatt monopol på finansiering og utlån.

Som registrert bruker kan du enten investere i crowdfunding prosjekter eller søke lån med crowdfunding.

Investere i crowdfunding prosjekt

Når du har registrert deg på Kameo får du full tilgang til å vurdere de ulike prosjektene du kan investere i. På hvert prosjekt er det oppgitt hvilken rente du kan forvente deg i årlig avkastning og hvilken risikoklasse investeringen er plassert i. Du kan velge mellom to ulike typer utlån, eiendomslån og bedriftslån. Typisk løpetid er 3 til 24 måneder, og den årlige avkastningen du kan forvente deg ligger mellom 5 % og 15 %. Minste investeringsbeløp er 500 kr.

Få lån med crowfunding

Dersom du har et eiendomsprosjekt kan du søke om finansiering med crowdfunding fra Kameo. Det samme gjelder dersom du ønsker et bedriftlån. Lånebeløp går fra 500 000 kr til 50 000 000 kr. Arrangementsgebyret ligger mellom 2 % og 5 %.

  • Byggelån
  • Tomtelån
  • Brolån
  • Renovering
  • Sikret SME lån
  • Utleieeiendom

Registrer deg på Kameo crowdfunding

Å registrere deg som investor på Kameo crowdfunding kan du gjøre dette kostnadsfritt. Ved å registrere deg vil du kunne få full oversikt over potensielle investeringsmuligheter i crowdfunding, og du kan også velge om du vil motta nyheter og oppdateringer. Ønsker du å åpne en konto eller undersøke Kameo nøyere kan du gjøre det ved å følge denne linken:

Investering medfører risiko.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

three × five =