Meny Lukk

Kron vurdering

Kron sparerobot vurdering anmeldelse erfaring

  • Instrumenter: Aksjefond
  • Minste investering: 500 kr pr mnd eller 10000 kr engangsinvestering
  • Finanstilsynet: Forvalter
  • Tillatelser: Porteføljeforvaltning, investeringsrådgivning, oppbevaring og forvaltning av finansielle instrumenter
  • Nettside: www.kron.no

Investering medfører risiko.

Kron

Fondssparing FAQ

Hvorfor spare i fond?

Å spare i fond er en smart måte å legge til side penger som du ikke trenger i dag. Fond gir normalt bedre avkastning enn en sparekonto, noe som betyr at pengene dine vokser raskere når du sparer i fond enn på sparekonto

Hvordan spare i fond?

Det er i utgangspunktet to måter å spare i fond på. Enten kan du kjøpe fond for en større sum du har spart opp tidligere, eller du kan lage en avtale om at det trekkes et fast beløp fra kontoen din som investeres i fond hver måned.

Hvor mye er det vanlig å spare?

Det er mange som lurer på hvor mye det er normalt å spare. Men, langt viktigere er det hvor mye du kan spare. Med en trekkavtale for fondssparing kan du spare alt fra 100 kr pr måned og opp til så mye du har tilgjengelig.

Hvilket fond bør jeg velge?

Det finnes mange ulike fond, og disse har forskjellig risiko. Noen svinger mye opp og ned, mens andre gir en stabil, men lavere avkastning over tid. Du kan bruke en sparerobot som gir deg nøytrale råd basert på din risikovilje for å finne fondet som passer best for deg.

Hvor lenge bør jeg eie fond?

Normalt bør du ikke investere i fond dersom du trenger pengene innen 5 år. Fondssparing er en investeringsform som over tid kan gi god avkastning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *