Meny Lukk

REIT – Real Estate Investment Trusts

REIT - Real Estate Investment Trusts aksjer med månedlig utbytte

I USA er aksjer som gir utbytte populært blant investorer. Det finnes også en egen aksjeklasse som er kjent for å utbetale store deler av overskuddet i utbytte, nemlig Real Estate Investment Trusts eller REIT.

REIT – Real Estate Investment Trusts

Real Estate Investment Trusts er selskaper som eier, driver eller finansierer inntektsgivende eiendom. Selskapene er organisert som et fond, og gjør at investorer kan investere i og motta utbytte fra eiendommer uten å måtte kjøpe disse direkte selv.

REITs er kjent for å betale ut regelmessige utbytter til investorene. Faktisk er de lovpålagt å utbetale 90 % av EBIT. Dette fører til at de kun kan reinvestere 10 % av overskuddet i vedlikehold av eiendommer eller i nye eiendommer.

  • Minst 75 % av eiendelene må være eiendom, penger eller US Treasuries
  • Minst 75 % av inntekt må komme fra leie, rente på lån til eiendom eller salg av eiendom
  • 90 % av EBIT må utbetales som utbytte

Equity REIT

Equity REITs er den vanligste typen REIT. Disse driver i de aller fleste tilfeller med utleie av eiendom.

Mortage REIT

Mortage REITs låner enten ut penger direkte til eiendomsinvestorer eller investerer i verdipapirer som har sikkerhet i eiendom.

Hybrid REIT

En Hybrid REIT er en mellomting av Equity REITs og Mortage REITs.

Anbefalt nettmegler for CFD-trading med aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Enkel registrering med BankID

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 74% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos denne leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape penger. Profesjonelle kunder kan tape mer enn sitt opprinnelige innskudd. Opsjoner og børshandlede produkter er komplekse finansielle instrumenter og du risikerer kapitalen din.

Analyse av REITs

REITs investerer innen eiendom og utbetaler utbytter til investorene, noe som kan gi en stabil inntekt. Som utbytteaksjer blir disse i stor grad analysert på samme måte som andre aksjer, men på grunn av eiendom blir oppført i regnskap er det også noen forskjeller.

Praktisk bruk av REITs i trading

REIT er ofte børsnoterte, noe som gjør at de er lett omsettelige. De er kjent for høy utbytteyield noe som gjør at de passer godt inn i en portefølje som bruker tradingstrategier som utbytteinvestering eller Dividend Capture Strategy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 5 =