Meny Lukk

Double Cross strategi

Double Cross strategi for trading

Double Cross strategi er en tradingstrategi som tar i bruk to ulike tekniske indikatorer.

Double Cross strategi

Mange tradere som benytter seg av teknisk analyse for å finne formasjoner og trender bruker også indikatorer som Relative Strength Index, SMA eller Stochastic Oscillator. Disse kan bekrefte signaler og trender. De kan også være nyttige for å time kjøp og salg av aksjer. Men, de kan ofte gi falske signaler.

Ved å bruke to teknisk indikatorer kan derimot en del av disse falske signalene lukes bort, og man kan unngå å gjøre en feil trade. Det er vanlig å bruke Stochastic Oscillator og MACD. Dette er to indikatorer som begge kan gi bull og bear crossovers.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser - invester i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Delta i eToro Aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Dette er grunnleggende for Double Cross tradingstrategi. Denne strategien får nemlig ut på å kun trade i de tilfellene du får kjøps- eller salgssignal fra begge indikatorene. Ved å vente på dette kan du unngå en del falske signaler som tekniske indikatorer er kjente for å gi.

Stochastic Oscillator ser på en aksjes sluttkurs i forhold til prisområdet kursen har beveget seg innenfor. MACD er derimot en indikator som viser to gjennomsnitt som hele tiden enten konvergerer eller divergerer.

Stochastic Oscillator gir kjøpssignal når K-linjen som viser lengden på perioden i indikatoren dropper under 20. Den gir også kjøpssignal når K-linjen bryter opp over D-linjen. Salgssignaler får en når K-linjen danner en topp over 100.

MACD gir kjøpssignal når det korte gjennomsnittet bryter opp over det lange gjennomsnittet. Det regnes også som et kjøpssignal når det korte eller det lange gjennomsnittet bryter opp gjennom 0-linjen. Motsatt får en salgssignaler når det korte gjennomsnittet bryter ned gjennom det lange gjennomsnittet, eller når et av gjennomsnittene bryter ned gjennom 0-linjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × 2 =