Meny Lukk

Stock Replacement strategi

Stock Replacement strategi for trading

Stock replacement strategi er en opsjonsstrategi som kan gi deg en investering som gir tilnærmet lik avkastning som å investere direkte i aksjen.

Stock Replacement strategi

Ved å kjøpe calls eller kjøpsopsjoner som er langt in the money vil du kunne få en avkastning som nesten tilsvarer samme utvikling som i en underliggende aksjen. At en opsjon er in the money betyr at det vil lønne seg å utøve den. Altså at kursen på det underliggende er over strike. Dermed vil det lønne seg å kjøpe det underliggende. Dette fører til at Delta har en verdi nær 1. Dette gjør at opsjonen beveger seg tilnærmet 1 kr for hver 1 kr aksjekursen beveger seg.

Hovedårsaken til at investorer benytter seg av denne tradingstrategien er at opsjoner gjør at summen som investeres er mindre enn om man skulle få samme eksponering i aksjer. Samtidig blir risikoen begrenset, siden posisjonen kun kan falle tilsvarende den investere summen.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser - invester i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Delta i eToro Aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Replacement stock strategi brukes først og fremst når du ønsker å få avkastningen fra kursutviklingen til en aksje. Å kjøpe opsjoner som tilsvarer et bestemt antall aksjer vil binde opp mindre kapital. Dermed kan denne investeringen gi en bedre ROI. Dette kan sammenlignes med å bruke gearing. Den viktigste forskjellen er at den potensielle nedsiden vil bli mindre ved å bruke opsjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × 5 =