Meny Lukk

Buy the dips

Buy the dips dip

Buy the dips er å kjøpe aksjer eller andre instrumenter etter de har falt i pris.

Buy the dips

Om man kan kalle buy the dips for en tradingstrategi eller strategi for investering er usikkert. Det som derimot er sikkert, er at det er mange som forsøker å utnytte fall i kursene til å kjøpe billige aksjer. Sett på denne måten vil dette ha flere fellestrekk med strategien averaging down. Dette er en strategi som går ut på å senke kostprisen på aksjene ved å kjøpe flere til en lavere kurs etter de har falt.

Anbefalt nettmegler for CFD-trading med aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Enkel registrering med BankID

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 74% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos denne leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape penger. Profesjonelle kunder kan tape mer enn sitt opprinnelige innskudd. Opsjoner og børshandlede produkter er komplekse finansielle instrumenter og du risikerer kapitalen din.

Buy the dip går kort sagt ut på å kjøpe en aksje som har falt i kurs. Målet er at aksjen igjen skal gå til nye høyder. For en aksje som er inne i en stigende trend kan dette fungere. Men, det er fare for at aksjen som faller vil falle videre, noe som igjen vil påføre større tap.

For å time kjøpet av aksjer kan det brukes flere ulike tekniske indikatorer som MACD, Bollinger Bands, ulike typer gjennomsnitt, eller tekniske analyser hvor du finner støttenivåer. Tekniske formasjoner som dobbel bunn, omvendt hode skulderformasjon eller andre vendeformasjoner kan også benyttes til å time bunner i markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + five =