Meny Lukk

Buy the dips

Buy the dips dip

Buy the dips er å kjøpe aksjer eller andre instrumenter etter de har falt i pris.

Buy the dips

Om man kan kalle buy the dips for en tradingstrategi eller strategi for investering er usikkert. Det som derimot er sikkert, er at det er mange som forsøker å utnytte fall i kursene til å kjøpe billige aksjer. Sett på denne måten vil dette ha flere fellestrekk med strategien averaging down. Dette er en strategi som går ut på å senke kostprisen på aksjene ved å kjøpe flere til en lavere kurs etter de har falt.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser - invester i mer enn 2000 aksjer uten kurtasje
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Delta i eToro Aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Buy the dip går kort sagt ut på å kjøpe en aksje som har falt i kurs. Målet er at aksjen igjen skal gå til nye høyder. For en aksje som er inne i en stigende trend kan dette fungere. Men, det er fare for at aksjen som faller vil falle videre, noe som igjen vil påføre større tap.

For å time kjøpet av aksjer kan det brukes flere ulike tekniske indikatorer som MACD, Bollinger Bands, ulike typer gjennomsnitt, eller tekniske analyser hvor du finner støttenivåer. Tekniske formasjoner som dobbel bunn, omvendt hode skulderformasjon eller andre vendeformasjoner kan også benyttes til å time bunner i markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × three =