Meny Lukk

Play dead strategi

Play dead strategi for trading

Når børsen faller kan en god strategi være å spille død. Med play dead strategi unngår du å bli spist av bjørnene.

Play dead strategi

Shorting har høy risiko, og det er mange som avstår fra denne økte risikoen. Etter en korreksjon kommer markedet ofte raskt tilbake, noe som kan føre til at man komme i en short squeeze-lignende situasjon. Det store flertallet vil i en periode med børsfall sitte gjennom fallet. Årsaken til dette er at industrielle eiere og langsiktige investorer innehar store posisjoner. Andre vil forsøke å vekte seg ned så godt de klarer før fallet og holde penger på sidelinjen.

  • Anbefalt nettmegler
  • 2000+ aksjer fra hele verden
  • 16 børser
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser
  • Eget aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko. Andre kostnader kan komme i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Å holde penger på sidelinjen vil sikre mot ytterligere tap dersom markedet faller videre, men det vil ikke gi noen avkastning. Følger du derimot strategien om å spille død vil du investere deler av porteføljen i rentepapirer for å få en avkastning. For vanlige investorer vil dette kunne gjøres ved å kjøpe ETF for rentepapirer.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: