Meny Lukk

Play dead strategi

Play dead strategi for trading

Når børsen faller kan en god strategi være å spille død. Med play dead strategi unngår du å bli spist av bjørnene.

Play dead strategi

Shorting har høy risiko, og det er mange som avstår fra denne økte risikoen. Etter en korreksjon kommer markedet ofte raskt tilbake, noe som kan føre til at man komme i en short squeeze-lignende situasjon. Det store flertallet vil i en periode med børsfall sitte gjennom fallet. Årsaken til dette er at industrielle eiere og langsiktige investorer innehar store posisjoner. Andre vil forsøke å vekte seg ned så godt de klarer før fallet og holde penger på sidelinjen.

Anbefalt nettmegler for CFD-trading med aksjer
  • Anbefalt nettmegler
  • Ingen kurtasje - lav spread
  • Gratis realtidskurser og teknisk analyse
  • Enkel registrering med BankID

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 74% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos denne leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til den høye risikoen for å tape penger. Profesjonelle kunder kan tape mer enn sitt opprinnelige innskudd. Opsjoner og børshandlede produkter er komplekse finansielle instrumenter og du risikerer kapitalen din.

Å holde penger på sidelinjen vil sikre mot ytterligere tap dersom markedet faller videre, men det vil ikke gi noen avkastning. Følger du derimot strategien om å spille død vil du investere deler av porteføljen i rentepapirer for å få en avkastning. For vanlige investorer vil dette kunne gjøres ved å kjøpe ETF for rentepapirer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − 6 =