Meny Lukk

Handelsmannen

Forumsvar Lagt Inn

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 87)
 • Forfatter
  Innlegg
 • som svar til: OSEBX i 1100 #4643
  Handelsmannen
  Deltaker

  oslo børs anbefalinger tips kursmål tekniske analyser indeks

  Nå har vi fått en omvendt hode skulder formasjon i chartet. Potensialet fra den skal kunne sende OSEBX indeksen opp mot 1050 poeng, det er vel der vi har taket i trendkanalen også. Da er ikke 1100 langt unna. Kanskje du må oppjustere kursmålet til 1200? Vi er tross alt bare i februar. Eller ser du for deg at det kan bli volatilt fremover?

  som svar til: Broadening formasjon i Evolution Gaming chartet #4642
  Handelsmannen
  Deltaker

  evolution gaming aktien kursmål anbefaling tekniske analyser.png

  Broadening formasjonen fikk et brudd på motstanden, samtidig som den negative divergensen i RSI og MACD gav kjøpssignal, og det gav kursen er kraftig løft. Aksjekursen beveger seg nå på oversiden av den stigende trenden, og RSI har en verdi på over 81. I alt kan dette tyde på at aksjen er overkjøpt og at en reaksjon ned kan forventes på kort sikt. Å sikre litt gevinst kan sikker være smart. Støtter har vi på 1000 kr, som kun er en psykologisk støtte, og på 900 kr som er en teknisk støtte.

  som svar til: Nesten 100 % oppside i PGS? #4640
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen kursmål anbefaling aksjetips tekniske analyser aksjer

  Bruddet på gjennomsnittet i Bollinger Bands og kjøpssignalet fra MACD satte virkelig fart på PGS aksjen. At vi også fikk et brudd på den fallende linjen i RSI trakk heller ikke ned. Kursen har nå testet taket i den nye stigende trendkanalen, motstanden fra den stigende motstanden fra divergensen vi har snakket om tidligere og reagert ned fra disse. På kort sikt kan det se ut som om det er rom for at aksjen skal falle noe tilbake etter den sterke oppgangen siden slutten av januar. På lengre sikt ser det derimot ut til at aksjen skal bevege seg innenfor den sterke stigende trenden. Med volumanalyse kan vi også underbygge dette. Det er stigende volum når kursen stiger, noe som viser at det er mange som er interesserte i å kjøpe seg inn i aksjen. Støtte har vi på 5,60 kr, som var kursmål når vi så et potensiale på 100 % oppgang for PGS. Dette kan nå være et godt nivå for å vekte opp.

  som svar til: Nesten 100 % oppside i PGS? #4431
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs kursmål aksjer kjøp anbefaling analyse forum

  Nå har det skjedd ting med PGS aksjen, og det ser ut til at mer kommer til å skje i tiden fremover. Støtten på 3,50 kr har holdt og det har blitt dannet en høyere bunn. Altså har PGS aksjen dannet en ny stigende trend. Stigningstaken i denne er lavere enn trenden vi hadde fra november til januar, men det skal likevel kunne være en stor oppside i den nye trenden. Taket i trendkanalen er et kursmål for denne, og dette nivået er i dag på 6 kr. Kursen har brutt opp gjennom 30 dagerssnittet, og 20 dagerssnittet i Bollinger Bands. Samtidig holder vi på å få kjøpssignal fra MACD, noe som skal kunne sette fart på kursen oppover.

  som svar til: Nesten 100 % oppside i PGS? #4356
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen kursmål tekniske analyser selge kjøpe anbefalinger

  Ikke veldig overraskende ble den negative divergensen og salgssignalet fra MACD for mye for PGS aksjen. Aksjekursen beveger seg nå på oversiden av en viktig støtte på 3,50 kr. Dette er et nivå som har gitt både støtte og motstand flere ganger. Under dette nivået har vi 2,90 som første viktige støtte. MACD er fortsatt negativ, mens vi kan se på RSI at aksjen kan være overkjøpt. Ennå er det ikke gitt noen retning om hvor kursen skal videre. Det kan vi først si noe om når vi får et brudd ned gjennom støtten på 3,50 kr eller en reaksjon opp fra denne. Når dette skjer vil det også være viktig å følge med på de tekniske indikatorene for å bekrefte et etablert brudd og for å unngå falske signaler.

  som svar til: Teknisk analyse av Kahoot aksjen #4336
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksjen kursmål forum aksjer kjøpe anbefalinger

  Kahoot har gått veldig bra, og nå er kursen i bunnen av trendkanalen. Det kan bety at vi har en god anledning til å kjøpe aksjer. Denne trendkanalen strekker seg tilbake til tidlig desember, og dermed er potensialet fra denne først og fremst på kort sikt med mindre dette blir en ny stigningstakt for Kahoot aksjen. Kursen tester nå gulvet i trendkanalen, og her har vi også støtte fra 15 dagerssnitt som fortsatt ser ut som en viktig støtte for aksjen. RSI har testet gulvet i den stigende tendensen. Det er en bear divergens mellom aksjekurs og RSI. Dette ser ut som det vil bli viktig å følge med på. MACD har gitt et salgssignal, men det kan virke som om potensialet fra dette allerede er tatt ut. På kort sikt skal aksjen kunne gå i taket i trendkanalen, noe som betyr Kahoot kursmål på nesten 150 kr aksje.

  som svar til: Nesten 100 % oppside i PGS? #3839
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen kursmål tekniske analyser forum anbefalinger

  PGS aksjen falt tilbake, noe som ble signalisert av bear divergens. Kursen testet så bunnen i den stigende trenden. Med gode nyheter i dag har kursen fått et løft opp, og befinner seg nå på oversiden av den det viktige 100-dagerssnittet. Chartet gir ingen tydelig indikasjon på hvor aksjekursen skal videre. MACD har gitt et salgssignal, og bear divergens er fortsatt gjeldende. Samtidig har vi testet gulvet i trendkanalen, og dette har vist seg å holde. Et kjøpssignal som kan signalisere videre oppgang er enten en brudd på motstanden fra de fallende toppene i RSI chartet, eller et etablert brudd på motstanden rundt 5,60 kr.

  som svar til: Teknisk analyse av Kitron #3790
  Handelsmannen
  Deltaker

  Spennende tider for Kitron. Med en utbytteyield på 4,5 % kan det ikke være mye nedside i aksjen.

  som svar til: Nesten 100 % oppside i PGS? #3761
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen analyser kursmål teknisk aksjeforum

  Kursmålet for triangelformasjonen er tatt ut og aksjekursen reagerer nå ned fra dette nivået. Vi har også fått et etablert brudd på 100-dagerssnittet. MACD viser fortsatt positiv tendens. Første motstand på oversiden er fra tidligere topp rundt 6,60 kr. Den stigende trenden er etablert og det er sannsynlighet for at PGS aksjen skal fortsette utviklingen innenfor denne. Samtidig er det dannet bear divergens mellom RSI og aksjekursen. Dette åpner opp for at aksjekursen kan falle fremover. Her vil 100-dagerssnittet være støtte, og det samme gjelder for nivået rundt 5,10 kr hvor vi har hatt en tidligere topp. Får vi et brudd opp på motstanden i RSI vil ting se bedre ut. Uten brudd er det sannsynlig at kursen kan falle i det korte bildet.

  som svar til: Teknisk analyse av Kitron #3753
  Handelsmannen
  Deltaker

  Det kan være en bra ting at vi ser det samme i chartene. Forhåpentligvis ser resten av markedet også det samme. Det kan gi oss en god oppside i Kitron aksjen fremover.

  som svar til: Teknisk analyse av Kitron #3742
  Handelsmannen
  Deltaker

  kitron aksjen tekniske analyser kursmål aksjeforum

  Vi fikk et kjøpssignal som vi ventet på i Kitron chartet, men aksjekursen toppet ut fra motstanden i gjennomsnittet i trenden. Etter dette har kursen falt tilbake til gulvet i trendkanalen og testet dette fra både undersiden og oversiden. Siden oktober har det blitt dannet høyere bunn i både aksjekurs og RSI chart, noe som kan antyde at aksjen har konsolidert og dannet en stigende trend med litt lavere stigningstakt. Uansett har dette satt en stopper for divergensen vi har hatt mellom aksjekurs og RSI. Akkurat nå ser Kitron aksjen veldig spennende ut. Aksjekursen beveger seg helt nede ved trendgulvet, samtidig er den på oversiden av 10-dagerssnittet som lenge har vært viktig støtte og motstand for sekundærtrendene. MACD gav nylig et kjøpssignal hvor det korte gjennomsnittet gikk over det lange gjennomsnittet. Etter en konsolidering kan det være rom for at aksjen skal teste taket i trendkanalen. Det betyr i så fall et Kitron kursmål på i overkant av 22 kr. Det er en oppside på over 24 %.

  som svar til: Nesten 100 % oppside i PGS? #3736
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen aksjekurs realtid kursmål tekniske analyser aksjeforum

  Aksjekursen for PGS aksjen har tikket jevnt og trutt oppover etter at vi fikk etablert brudd på triangelformasjonen. Kursen beveger seg også rett under kursmålet vi satt for PGS aksjen rundt 5,60 kr. Akkurat nå beveger aksjekursen seg også på oversiden av motstanden fra en tidligere topp, og vi er også i ferd med å få et etablert brudd på 100 dagerssnittet. Siden begynnelsen av desember har MACD begynt å vise blandede signaler, så det kan være på sin plass å være forsiktig i tiden fremover. Det kan være lurt å sikre deler av gevinsten, selv om det fortsatt ser ganske lovende ut i tiden fremover for PGS aksjen.

  som svar til: Vimpelformasjon på gang i Hunter #3725
  Handelsmannen
  Deltaker

  Det er TradingView. Kan absolutt anbefales.

  som svar til: Teknisk analyse av Kahoot aksjen #3462
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksjen anbefalinger meglerhus forum kursmål

  Kursmålet på 47 kr ble nådd, og aksjen har fortsatt innenfor den nye stigende trenden. Vi snakket også om et Kahoot kursmål på 70 kr på litt lengre sikt. Dette har også blitt nådd. Nå ser det derimot litt mørkere ut. Det har blitt dannet en bear wedge. Denne kan gi et salgssignal om vi får brudd ned. Salgssignaler er vi også i ferd med å få fra RSI og MACD. Samlet kan disse salgssignalene åpne opp for et fall ned mot 52 kr i første omgang. Skulle derimot støtten i RSI og aksjekurs holde og vi får en reaksjon opp vil vi kunne få aksjekursen i taket av trendkanalen rundt 75 til 80 kr. På kort sikt er det altså ganske åpent hvor veien videre går, og vi trenger et brudd for å kunne bestemme retningen.

  som svar til: Teknisk analyse VOW #3461
  Handelsmannen
  Deltaker

  vow aksjen teknisk analyse hode skulder formasjon kursmål

  VOW aksjen falt tilbake og testet gulvet i trendkanalen for så å stige opp over gjennomsnittene på 10 og 25 dager. I løpet av november har det blitt dannet en hode/skulderformasjon og vi har fått et brudd ned fra denne. Det signaliserer at aksjekursen kan falle ned mot gulvet i den stigende trendkanalen. Nylig fikk vi også et salgssignal fra MACD, noe som øker sannsynligheten for en ny test av gulvet i trendkanalen. På sikt kan det være et godt nivå for å kjøpe VOW aksjen. En reaksjon opp derfra kan gi et kortsiktig VOW kursmål på 38 kr ved taket i trendkanalen.

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 87)