Meny Lukk

Handelsmannen

Forumsvar Lagt Inn

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 52)
 • Forfatter
  Innlegg
 • som svar til Teknisk analyse av Cloudberry Clean Energy aksjen #2909
  Handelsmannen
  Deltaker

  cloudberry aksjen merkur market analyse kursmål aksje

  Det ble ikke et etablert brudd på rektangelformasjonen, og motstanden i trendtaket ble for sterk for Cloudberry aksjen. Dermed falt kursen tilbake til trendgulvet. I første omgang holdt denne, men kursen er igjen i gang med å teste dette området. Nå har også MACD gitt et salgssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt ned gjennom 0-linjen. Det har også blitt dannet lavere topper både i kurschart og RSI chart. Det betyr at kursen kan falle på kort sikt. Det kan også føre til at den stigende trenden blir brutt, noe som da vil signalisere enten svakere stigningstakt eller sidelengs trend.

  som svar til Teknisk analyse av Kahoot aksjen #2908
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot merkur market emisjon kursmål analyse aksjen aksje

  Aksjekursen for Kahoot falt tilbake etter å ha testet motstanden i trendtaket som vi så en mulighet for i forrige analyse av Kahoot aksjen. Støtte fant kursen i 10-dagerssnittet, og kursen gikk igjen i taket av trendkanalen. Vi fikk et etablert brudd hvor støtten i trendtaket ble testet. Denne holdt, og kursen har nå brutt ut av den stigende trenden noe som signaliserer raskere stigningstakt. Både RSI og MACD er positiv, men MACD tyder på at det kan komme en liten korreksjon snart. Dette vil i så fall kunne være en god kjøpsanledning. Kursmål ut fra den nye stigende trenden er opp mot taket i trendkanalen. Det er rundt 60 kr på kort sikt.

  som svar til Teknisk analyse av Telenor #2905
  Handelsmannen
  Deltaker

  telenor aksjen analyse kursmål forum

  Vi har fått et etablert brudd på motstanden i triangelformasjonen, og det holder også på å dannes et etablert brudd på 200-dagerssnittet. I RSI har det blitt dannet en høyere topp, noe som viser at det er styrke i kursutviklingen. MACD viser også en positiv tendens. Til sammen kan dette være nok til å løfte kursen til kursmålet rundt 180 kr.

  som svar til Bakkafrost kursmål på 640 #2904
  Handelsmannen
  Deltaker

  bakkafrost aksjen kursmål analyse forum

  Kursmålet for Bakkafrost er i ferd med å bli tatt ut, men det ser ikke ut til at moroa er over her. Tendensen i RSI er positiv og dette kan tyde på at kursen er i ferd med å danne en stigende trend. Slik det ser ut nå skal det være støtte fra toppnivået fra wedgen.

  som svar til Teknisk analyse av Carasent aksjen #2903
  Handelsmannen
  Deltaker

  carasent aksjen analyse forum teknisk kursmål

  15-dagerssnittet ble testet, og det samme gjorde den tekniske støtten og gulvet i trendkanalen som vi nevnte i forrige tekniske analyse. Alle disse viktige nivåene har holdt. Det er en lavere bunn i RSI chartet, og MACD er fortsatt bearish, men det ser ut til at kursen for Carasent aksjen skal oppover fremover. Nå skal 30 kr være innenfor rekkevidde.

  som svar til Nytt trappetrinn for Zwipe aksjen? #2902
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe aksjen merkur market analyse forum

  Zwipe aksjen beveger seg sidelengs, og det har blitt dannet lavere topper i RSI. Sammen med et nylig salgssignal i MACD betyr dette at kursen kan falle noe tilbake. På oversiden er det også en motstand som presser kursen ned. Det ser fortsatt sannsynlig ut at kursen skal teste gulvet i trendkanalen. Dette kan være et godt kjøpsnivå.

  som svar til Teknisk analyse av Quantafuel aksjen #2901
  Handelsmannen
  Deltaker

  quantafuel aksjen teknisk analyser forum kursmål

  I løpet av siste par ukene har det blitt dannet en triangelformasjon i Qfuel chartet. Et brudd på denne kan løfte kursen opp mot tidligere all time high. Det vil også kunne styrke RSI som da kan vise at kursen kommer til å stige videre innenfor den stigende trenden.

  som svar til Nytt trappetrinn for Zwipe aksjen? #2890
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe merkur markets aksjen aksje analyse teknisk forum kursmål

  Kursutviklingen for Zwipe aksjen har flatet ut, og det har blitt dannet en lavere topp i RSI, noe som kan bli viktig i tiden fremover. Det åpner for at aksjekursen skal ned å teste støtten i trendgulvet, og i hvert fall at kursutviklingen flater ut enda mer fremover. MACD har også gitt et salgssignal, noe som også understreker at det er rom for test av trendgulvet. Denne testen kan være et godt nivå for å vekte seg opp i aksjen, og får vi da et brudd på motstanden i RSI og et kjøpssignal fra MACD kan vi se aksjekursen opp mot ATH og muligens enda høyere.

  som svar til Teknisk analyse av Nikola #2882
  Handelsmannen
  Deltaker

  nikola aksjen analyse aksje forum teknisk analyse

  Nikola aksjen har fortsatt fallet og er nå under $20. Her er det ingen støtte, og kursen skal mest sannsynlig falle ned til støtten rundt $14,70.

  som svar til Teknisk analyse OSEBX #2864
  Handelsmannen
  Deltaker

  oslo børs indeks aksjer analyse teknisk forum

  50-dagerssnittet har blitt testet, og så langt har det holdt. På kort sikt, de første par dagene neste uke kan det føre til et løft i kursen. Men, på litt lengre sikt ser det fortsatt negativt ut. RSI viser fortsatt en svak tendens, og MACD har gitt salgssignaler med både det korte og det lange gjennomsnittet som har brutt ned gjennom 0-linjen. At vi får en test av støtten på 800 en innenfor rekkevidde.

  som svar til Hunter Group analyse #2856
  Handelsmannen
  Deltaker

  hunter aksjen analyse aksje kursmål teknisk analyse forum

  Det har vært tungt for Hunter aksjen de siste dagene. Nå er den helt nede på trendgulvet, og RSI er på undersiden at støtten. MACD har også gitt salgssignaler. Men, så lenge den stigende trenden er inntakt kan dette være et godt tidspunkt for litt bunnfiske. Går den i taket av trenden er det ca 12,5 % fra dagens nivå. Et brudd opp på RSI kan gi et raskt løft i kursen, og da er kursmål for Hunter først motstand rundt 3,40 kr, og så i taket rundt 3,60 kr.

  som svar til Teknisk analyse av Carasent aksjen #2855
  Handelsmannen
  Deltaker

  carasent aksje aksjen analyse kursmål forum

  Kursen har falt tilbake for Carasent etter motstanden i trendtaket ble testet. Det har blitt dannet bear divergens mellom aksjekursen og RSI, samtidig har MCD gitt et kortsiktig salgssignal. Det kan bety at aksjekursen til Carasent fortsatt skal litt nedover. Hovedcaset er at aksjen er inne i en stigende trend, og at det kommer til å fortsette. Men, som nevnt tidligere har vi sett at aksjekursen beveger seg i rykk opp, for så å flate ut til den treffer 15-dagerssnittet eller gulvet i trendkanalen. Å kjøpe Carasent når aksjen er på 15-dagerssnittet kan være en god inngang, det er også en teknisk støtte ikke langt under denne. På oppsiden ser vi at kursmål som er rundt taket i trendkanalen kommer stadig nærmere 30 kr.

  som svar til Bakkafrost kursmål på 640 #2854
  Handelsmannen
  Deltaker

  bakka bakkafrost aksjen aksje forum analyse kursmål

  Kursen har falt tilbake, og beveger seg nå rundt 50-dagerssnittet. Pt er kursen på oversiden og testet støtten på dette nivået. Det har blitt dannet en høyere bunn, noe som styrker caset med 640 kr som kursmål for Bakkafrost aksjen. RSI viser også positiv utvikling i det korte bildet, noe som betyr at det kan komme løft i kursen fremover.

  som svar til Teknisk analyse Lerøy Seafood Group #2853
  Handelsmannen
  Deltaker

  lerøy aksjen forum aksje analyse kursmål

  Da har vi fått bekreftet at den stigende trenden kun var en sekundærtrend, og Lerøy aksjen har brutt ned gjennom denne. Kursen har også brutt ned gjennom støtten på 54 kr. RSI er delvis nøytral. Etter alle solemerker skal dermed kursen fortsette videre nedover i den langsiktige fallende trenden. Det er godt mulig at kursen skal ned å teste støtten i gulvet av trendkanalen, noe som da gir et kursmål på rundt 45 kr.

  som svar til Teknisk analyse av Kahoot aksjen #2835
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksje analyse forum kursmål

  Kahoot aksjen har dannet en stigende trend med svakere veksttakt, og støtten vi snakket om i forrige aksje analyse holdt greit. Kursen reagerte opp etter testen og kom helt i taket som også ble testet. På lengre sikt er nok videre kursutviklingen innenfor den stigende trenden å forvente, men på kort sikt ser det derimot ut som om det kan komme en nedtur. Det har blitt dannet en lengre bear divergens mellom aksjekursen og RSI, og forsåvidt også MACD. Dette kan nok trigge en liten korrigering ned til gulvet i trendkanalen. Inntil videre og før vi eventuelt får andre signaler kan det være en god kjøpsanledning.

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 52)
Vis knapper
Skjul knapper