Meny Lukk

Investor

Forumsvar Lagt Inn

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • som svar til: Oppgang i vente for NIO? #2998
  Investor
  Deltaker

  nio aksjen tekniske analyser forum kursmål

  Jeg har oppdaget at 7 snittet også kan være viktig når det kommer til disse trappetrinnsformasjonene i NIO kursen. Etter forrige analyse falt ikke kursen tilbake til 25 snittet, men holdt seg rundt 7 snittet. Trendtaket hold også, og kursen stakk av gårde til $45. Nå flater kursen ut og beveger seg på 7 snittet. Det kan bety et nytt trappetrinn.

  Jeg ser at mange bruker TradingView programmet i forumet og det ser ut som et bra program. Mine eToro erfaringer er gode, så er usikker på om jeg vil bytte siden jeg liker å ha muligheten til å trade og analysere med samme verktøy. Er det noen som vet om det er mulig å integrere eToro og TradingView?

  som svar til: Oppgang i vente for NIO? #2943
  Investor
  Deltaker

  nio aksjen kjøpe aksjer i utlandet ev bil

  Brudd på triangel og kursen gikk raskt over $25. Ser ut som vi får et nytt trappetrinn hvor kursen flater ut. Her kan 25 snittet være viktig. Det kan være bra kjøpsnivå.

  som svar til: Hvor handler dere aksjer? #2889
  Investor
  Deltaker

  Bruker mest Nordnet når jeg kjøper norske aksjer, men for amerikanske aksjer bruker jeg eToro. Ulempen er at de ikke har vanlig aksjegearing. Bruker du belåning kjøper du nemlig CFDer.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)