Meny Lukk

Nels

Forumsvar Lagt Inn

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Forfatter
  Innlegg
 • som svar til: Ny ATH for NEL? #2862
  Nels
  Deltaker

  kursmål nel aksje aksjen analyse teknisk forum

  Nå er kursen rundt det viktige 15 kr nivået. Her er det både teknisk og psykologisk støtte. Vi har også hatt innside kjøp av Bjørn Simonsen. Han kjøpt 100k aksjer på 15,39 kr. https://finansavisen.no/nyheter/energi/2020/09/25/7570864/nel-innsider-kjoper-100.000-aksjer

  RSI og MACD er begge negative, men siden støtten på 15 kr har holdt kan det komme en reaksjon opp neste uke. Det kan i første omgang få RSI til å bryte opp fra motstand. Videre kan det gi et kjøpssignal i MACD på litt sikt. Blir det brudd på motstanden rundt 17,60 – 17,80 kr kan ting se langt bedre ut.

  som svar til: Ny ATH for NEL? #2808
  Nels
  Deltaker

  nel aksjen aksjeforum teknisk analyse kursmål

  NEL aksjekursen er offisielt utenfor den stigende trenden. Beveger seg nå på støtten rundt 17,65 kr. Under dette er det lite støtte. 15 kr er et område med topp og bunn fra tidligere. Det er også et psykologisk støttenivå. Det kan bli viktig om støtten rundt 17,65 kr ryker. MACD ser bear ut med det korte snittet under 0-linjen. Det kan kanskje komme et nivå som kan vise seg å bli bra et kjøp i fremtiden.

  som svar til: NEL teknisk analyse #2632
  Nels
  Deltaker

  nel kursmål teknisk analyse aksje forum aksjeforum diamant formasjon

  NEL er en aksje jeg liker godt og har holdt på i lengre tid. Men, nå tror jeg det kan være smart å være forsiktig. Det ser ut som om det kan dannes en diamantformasjon og det kan bety at kursmål for NEL er på nedsiden. Forholdet mellom aksjekurs og RSI er heller ikke veldig godt. Det kan tyde på at aksjen skal ned, ihvertfall på kort sikt.

  som svar til: Ny ATH for NEL? #975
  Nels
  Deltaker

  DNB har oppdatert sin analyse av NEL. https://finansavisen.no/investeringer/aksjeanalyse/2020/03/06/7504404/dnb-markets-om-nel

  Halvering av kursen er det samme kursmålet som Pareto har. Det som er interessant er at det ikke nevnes at NEL har kuttet kostnader.

  som svar til: Ny ATH for NEL? #967
  Nels
  Deltaker

  NEL kan på sikt gå høyt, men hydrogen er fortsatt i startgropen. Det har også kommet mye nyheter i det siste.

  Nikola slår seg sammen med VectoIQ og går sannsynligvis på børs: https://e24.no/teknologi/i/JoyoKP/nikola-slaar-seg-sammen-med-vectoiq-ventes-aa-bli-boersnotert

  NEL og Kværner skal samarbeide om større produksjonsanlegg: https://finansavisen.no/nyheter/bors/2020/03/04/7503591/nel-og-kvaerner-inngar-samarbeid

  Rent teknisk ser det lovende ut, motstand finner vi rundt 13,75 kr på forrige topp og i taket av den stigende trendkanalen. Kursen blir jo også påvirket av resten av markedet når det kommer nyheter om coronaviruset. Så vi skal ikke se bort fra at det kan bli volatilt i tiden fremover. Første støttenivå er rundt 10,10 kr hvor 50-dagers snittet er.

  som svar til: Ny ATH for NEL? #953
  Nels
  Deltaker

  nel teknisk analyse aksjeforum

  Coronaviruset setter bremser, men det begynner å se lovende ut. Med en ny ordre ser vi at det er aktivitet i markedet. Videre kan det tekniske støtte opp om at vi nærmer oss bunnen i NEL. 50-dagers snitt er på 9,92 kr og vi er under dette. Ennå er vi på oversiden av 200-dagers snitt. Dette skal være et sterkt støttenivå som i dag er på 8,01 kr. RSI er på 38,11, noe som tyder på at aksjekursen begynner å nærme seg oversolgt. Nå sitter jeg stille og skal laste opp med på svake dager.

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)