Meny Lukk

Vikingen

Forumsvar Lagt Inn

Viser 7 innlegg - 1 til 7 (av totalt 7)
 • Forfatter
  Innlegg
 • som svar til: Teknisk analyse av Nordic Mining – NOM #2636
  Vikingen
  Deltaker

  tekniske analyser nordic mining nom kursmål


  @GruveGraver
  Vi fikk aldri noe golden cross med 200 dager. Vi hadde det på 100 dager. Med 50 og 200 dager er NOM fortsatt i en fallende trend. Men, etter siste tids konsolidering begynner både 200 og 50 dager å nærme seg kursen, noe som kan få ting til å skje. Samtidig er det fallende trend i RSI og fallende topper for aksjekursen. Nivåer over 70 i RSI kan bety at aksjen er overkjøpt, men det er langt viktigere at denne tekniske indikatoren viser en positiv trend over tid. Fremover er det 50 og 200 dager som blir viktig. På 50 dager er det også en støtte fra bunner og topper. Ryker disse er Nordic Mining kursmål 1,50 kr. Holder de kan NOM kursmål være forrige topper rundt 2,90 kr, deretter rundt 3,55 kr.

  som svar til: Ny ATH for NEL? #2574
  Vikingen
  Deltaker

  <p>nel aksjen kursmål analyser</p><p>NEL ser igjen veldig spennende ut etter å ha falt tilbake. Med pusten i bakken kursen har tatt har det blitt dannet en wedge. Støtten i trendgulvet er også testet. Aksjen er over 50 dager. Går den gjennom motstanden rundt 20 kr kan aksjen raskt gå til forrige ATH, og deretter teste motstanden i trendtaket.</p>

  som svar til: Ny ATH for NEL? #2103
  Vikingen
  Deltaker

  omvendt hode skulder formasjon nel teknisk analyse

  Jeg tror det kommer til å bli lagt mer vekt på OHS vi har fått i kursen. Med candlestickschart har vi to hele sticks over støtte/motstand i formasjonen. 1 dag til og det bruddet er bekreftet. Kursen skal kunne gå til 13,64 på formasjonen, noe som er veldig nær ATH.

  som svar til: Ny ATH for NEL? #1546
  Vikingen
  Deltaker

  tekniske analyser nel aksjen

  Bruddet på wedgen er etablert. Det ser veldig lovende ut fremover. Nå er det støtte på 50 dager og fra tidligere topper/bunner rundt 9,70. Første motstand på ca 11,50, deretter fra forrige ATH rundt 13,50. Vi kan få testet taket i trenden om markedet holder seg. RSI på 54 tyder på at det kan skje.

  som svar til: Ny ATH for NEL? #1419
  Vikingen
  Deltaker

  teknisk analyse nel graf

  Bunnlinjen i wedgen måtte oppdateres, likefullt er dette en bull wedge. Med graf holdt støtten på 200 dager. Vi har også fått et brudd ut av motstanden i wedgen. Med candles ser det litt annerledes ut. Der har støtten i wedgen blitt testet fra undersiden. Det samme gjelder for 200 dager. 2 candles over taket i wedgen, 1 til, så har vi et etablert brudd. Da kan vi få kursen over 50 dager i tillegg. Det er også sjanse for at taket i wedgen skal testes. Uansett kan det komme gode kjøpsmuligheter i tiden fremover.

  teknisk analyse nel candlestick

  som svar til: Ny ATH for NEL? #977
  Vikingen
  Deltaker

  teknisk analyse nel

  Fortsatt innenfor trenden, selv om vi var to ganger under 50. 200 dager og støtte i gulv har kommet nærmere. Men, det som ser lovende ut nå er at det kan bli formet en bull wedge. Brytes denne på oppsiden snakker vi fort om ny ATH.

  som svar til: Ny ATH for NEL? #956
  Vikingen
  Deltaker

  teknisk analyse nel aksje

  Denne trenden fortsetter. Joda, det er nedside i de kommende ukene, men 200 og støtte i trendgulv er sterkt.

Viser 7 innlegg - 1 til 7 (av totalt 7)