Meny Lukk

Bakkafrost kursmål på 640

Merket: 

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2631
  Handelsmannen
  Deltaker

  bakkafrost kursmål teknisk analyse aksjer bakka

  Bakkafrost aksjen har falt kraftig etter Corona slo inn over børsen i februar/mars. Aksjekursen har heller ikke hentet seg nevneverdig inn igjen. Men, fremover kan det bli veldig spennende å følge med på Bakkafrost. Til tross for det kraftige fallet og ingen innhenting er aksjen fortsatt inne i en stigende trend dersom vi ser på 50 dagerssnitt og 200 dagerssnitt. Kursen er riktignok på undersiden av 50 dagerssnitt, men har testet 200 dagerssnitt to ganger i løpet av kort tid. Siden mai har aksjen også dannet lavere topper og lavere bunner, noe som danner en fallende wedge. RSI støtter opp om denne formasjonen. Får vi et etablert brudd på motstanden i wedgen tyder det på at Bakkafrost kursmål ligger rundt 640 kr.

  #2755
  Handelsmannen
  Deltaker

  bakkafrost kursmål bakka aksjen aksjeforum

  Det tok lengre tid enn forventet, men nå har vi fått et brudd opp fra den fallende wedgen vi fant i Bakkafrost aksjen. Samtidig har RSI brutt ut fra de fallende toppene, noe som også styrker synet på at aksjekursen skal bevege seg oppover. Det samme gjelder for det korte gjennomsnittet i MACD. Først har dette brutt opp gjennom det lange, og nå er det også i ferd med å krysse 0-linjen. Aksjekursen tester nå motstanden i 50-dagerssnittet. Brytes dette skal det være lite som holder igjen kursen.

  #2805
  Handelsmannen
  Deltaker

  aksjeforum bakkafrost teknisk analyse kursmål bakka

  Vi har fått et etablert brudd på 50-dagerssnittet, og begge gjennomsnittene i MACD har krysset 0-linjen. Med andre ord ser det ganske lyst ut fremover for Bakkafrost aksjen. Kursmål på 640 skal kunne være innenfor rekkevide, og det er også mulig at aksjen danner en stigende trend fremover.

  #2854
  Handelsmannen
  Deltaker

  bakka bakkafrost aksjen aksje forum analyse kursmål

  Kursen har falt tilbake, og beveger seg nå rundt 50-dagerssnittet. Pt er kursen på oversiden og testet støtten på dette nivået. Det har blitt dannet en høyere bunn, noe som styrker caset med 640 kr som kursmål for Bakkafrost aksjen. RSI viser også positiv utvikling i det korte bildet, noe som betyr at det kan komme løft i kursen fremover.

  #2904
  Handelsmannen
  Deltaker

  bakkafrost aksjen kursmål analyse forum

  Kursmålet for Bakkafrost er i ferd med å bli tatt ut, men det ser ikke ut til at moroa er over her. Tendensen i RSI er positiv og dette kan tyde på at kursen er i ferd med å danne en stigende trend. Slik det ser ut nå skal det være støtte fra toppnivået fra wedgen.

  #2935
  Handelsmannen
  Deltaker

  bakka bakkafrost aksjen kursmål analyser aksjeforum

  Etter å ha toppet ut på oversiden av 650 kr falt aksjen tilbake og tester nå det vi tidligere har mistenkt om at kan være en støtte som kan danne et gulv i en stigende trend. Gitt at denne støtten holder vil dette kunne være et veldig godt nivå for å komme inn i aksjen som da sannsynligvis har dannet en stigende trend. MACD er bearish, men hverken det lange eller det korte gjennomsnittet har krysset 0-linjen. Holder støttenivået vil dette kunne bedres og vi kan da få en høyere topp som bekrefter en potensielt stigende trend.

Viser 6 innlegg - 1 til 6 (av totalt 6)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.