Meny Lukk

Bear divergens i Nordic Semiconductor

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2598
  Handelsmannen
  Deltaker

  nordic semiconductor nod kursmål teknisk analyse

  Nordic Semiconductor har hatt en sterk utvikling siste tiden, men nå ser det ut som om det kan snu. Over lengre tid har det blitt dannet en motstand fra høyere topper som har presset kursen ned mot støtten i trendgulvet. Det er også i ferd med å bli dannet et etablert brudd her på volum over snittet for den siste måneden.

  I siste del av juli har MACD vist en svak utvikling hvor det korte snittet beveger seg på undersiden av det lange, og begge snittene beveger seg mot 0-linjen.

  I chartet for RSI har det blitt dannet lavere topper, og disse kommer som et motstykke til de høyere toppene vi har fått på aksjekursen. Det er nettopp dette som er bearish divergens.

  På kort sikt kan Nordic Semiconductor være en soleklar shortkandidat selv om det ikke er noen åpenbart kursmål på NOD aksjen. Samtidig er det mange analytikere som er positive til aksjen, noe som kan være en god grunn til å være forsiktig.

  #2650
  Handelsmannen
  Deltaker

  nordic semiconductor nod aksjen kursmål tekniske analyser gratis

  Aksjen har falt tilbake og det har blitt dannet en lavere topp i aksjekursen og i RSI. Avstanden mellom det korte og det lange snittet i MACD øker, noe som tyder på at falltakten kan øke. 25 dagerssnittet kan bli en støtte. Dette nivået har i tidligere stigende trender vist seg viktig. Her kan også avstanden mellom snitten i MACD har blitt så stort at det gir rom for et kortsiktig rykk opp i aksjekursen. På kort sikt ser det negativt ut for Nordic Semiconductor og kursmål er nok på nedsiden.

  #2756
  Handelsmannen
  Deltaker

  nordic semiconductor aksjen kursmål aksjeforum

  Avstanden i MACD ble for stor, og dette førte til at aksjekursen fikk et raskt løft. Dette var nok til at motstanden i både trendgulv og fra de stigende toppen ble testet. Ingen av disse holdt og aksjekursen for Nordic Semiconductor har i ettertid falt tilbake. Nå er kursen rett på oversiden av 25-dagerssnittet som tidligere har vist seg å være et viktig nivå for aksjekursen. Får vi et brudd ned gjennom dette vil det være lite støtte før kursen er rundt 70 kr. Skulle dette nivået holde, og vi får bedre utvikling i RSI og MACD kan vi forvente oss at aksjekursen skal stige fremover. Det er nok videre fall som er mest sannsynlig.

  #2804
  Handelsmannen
  Deltaker

  nod nordic nanovector kursmål teknisk analyse aksje forum analyser

  Nå ser det langt lysere ut for Nordic Semiconductor aksjen. Aksjekursen har fått testet, og testet motstanden fra de tidligere lavere toppene, og det ser ut til at dette kan gå bra med tanke på at RSI har brutt ut av motstanden fra de lavere toppene og etablert en høyere topp. Videre har det korte snittet i MACD brutt gjennom det lange, noe som i seg selv er et kjøpssignal. Noe annet som trekker opp er at den siste oppgangen har kommet på stigende volum.

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.