Meny Lukk

Cabral Gold Inc. – penny stock på vei til å bli gull

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #3533
  TechTrader
  Deltaker

  Cabral Gold Inc. penny stock gull aksje kursmål teknisk analyse

  Cabral Gold Inc. er et canadisk selskap som ble grunnlagt i 2014. Selskapet driver med utvinning av mineraler, fortrinnsvis gull og kobber. Med en aksjekurs på 0,67 CAD og en market cap rundt 75 millioner CAD er dette en skikkelig penny stock. Det mest interessante prosjektet til Cabral Gold Inc. er Cuiú Cuiú i Tapajos regionen. Det er regnet ut at dette prosjektet har rundt 1,2 millioner unser gull. Kostnaden på dette gullet er anslått til å ligge rundt 11 CAD. For øyeblikket driver selskapet fortsatt undersøkelser i dette området, og det kan komme nyheter som kan påvirke aksjekursen.

  Siden børsnoteringen av aksjeselskapet har aksjen falt jevnt og trutt frem til mars 2020 hvor det ble satt en bunn. Frem til i dag har aksjen etablert en stigende regresjonstrend. Innenfor denne trenden har 10-dagerssnittet vært både støtte og motstand i flere tilfeller. Aksjekursen har også i en kort periode brutt opp av trendtaket, og oktober satte kursen en topp på 0,88 CAD. I dag er dette nivået for taket i den stigende trenden.

  RSI har sammen med den stigende trenden satt høyere bunner som samfaller godt med utviklingen i aksjekursen. Dette viser at den stigende trenden er solid. I det korte bildet peker RSI oppover, noe som kan indikere at kursen får et løft fremover. Dette understrekes også av at kursen for en periode har testet støtten fra 10-dagerssnittet. Kursen er også på vei mot å teste motstanden i gjennomsnittslinjen i regresjonstrenden.

  MACD gav i slutten av november et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet brøt opp gjennom det lange gjennomsnittet. I begynnelsen av desember har vi igjen fått to nye kjøpssignaler, når det korte og det lange gjennomsnittet brøt opp gjennom 0-linjen.

  Rent teknisk kan vi sette et kursmål for Cabral Gold Inc. ved taket i trendkanalen. Det er rundt 0,88 CAD. På lengre sikt vil derimot resultatet av borringen på prosjektene til selskapet være avgjørende, og blir resultatene like bra som det ser ut nå vil dette kun løfte kursen betraktelig.

  #3916

  Spennende aksje🙂

  #3917
  TechTrader
  Deltaker

  Ja, selskapet i seg selv har store muligheter med prosjektene sine. Noe annet er at økt inflasjon kan være en trigger for gullprisen. Det kan også være til hjelp for Cabral.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.