Meny Lukk

Gap i Rec Silicon Chartet

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #3254
  TechTrader
  Deltaker

  rec solar aksjen kursmål tekniske analyser anbefalinger forum aksjeforum

  På lengre sikt seg Rec Silicon aksjen ganske lovende ut. Siden desember 2019 har regresjonstrenden vært stigende. Innefor denne trenden har aksjekursen hatt perioder med kraftig oppgang over korte perioder. I disse periodene har aksjekursen beveget seg i den overkjøpte delen av trenden. I en lengre periode har aksjen beveget seg tilnærmet flatt i den oversolgte delen av regresjonstrenden. Gjennomsnittslinjen har i noen få tilfeller vist seg å ha funksjon som støtte og motstand.

  I den samme perioden kan vi også se at 50-dagerssnitt har vært et viktig nivå for både støtter og motstand. 50-dagerssnitt er i dag på oversiden av 7,10 kr. I det samme området finner vi også gjennomsnittslinjen fra regresjonstrenden. I tillegg har vi her også siste candlestick før gapet. Her er det viktig å huske på reglen om fill the gap.

  MACD ga i slutten av oktober et salgssignal ved at det korte gjennomsnittet gikk ned under det lange gjennomsnittet. Begge gjennomsnittene i MACD beveger seg nå mot 0-linjen. Et brudd ned gjennom denne kan gi et nytt salgssignal.

  RSI har siden aksjekursen for Rec Silicon bunnet ut i desember 2019 dannet høyere topper og vist en fin tendens. Det har i samme periode også blitt dannet høyere topper, men disse har vært mindre regelmessige og avbrutt av flere lavere topper. Uansett, den positive tendensen i RSI ble nylig brutt ved at RSI brøt støttenivået fra de høyere bunnene.

  Rec Silicon aksjen beveger seg høyt oppe i den overkjøpte delen av en regresjonstrend. Dette er et signal i seg selv om at aksjen er høyt priset. Etter gapet ble dannet har det blitt dannet en støtte rundt 9,70 kr. Får vi et brudd på denne støtten kan det tyde på at gapet skal dekkes. Det kan gi et kursfall ned til 7,10 kr. Ved dette nivået har vi også 50-dagerssnitt og gjennomsnittet fra regresjonstrenden.

  Gitt at aksjen er så høyt oppe i regresjonstrenden, at vi har et gap, at vi har signaler fra både RSI og MACD som viser at det er sannsynlig med svakere kursutvikling synes det som at det absolutt er på sin plass å være forsiktig med denne aksjen i det korte bildet. Et fall ned mot potensielt kortsiktig kursmål rundt 7,10 kr kan derimot være en god anledning for kjøp.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.