Meny Lukk

Høy med Aurora Cannabis

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #3767
  TechTrader
  Deltaker

  anbefaling aurora cannabis aksjen tekniske analyser kursmål aksjeforum

  2. desember stemte FN om å fjerne cannabis fra samme kategori som heroin. På anbefaling fra WHO gikk forslaget gjennom med 25 stemmer for, og kun 2 mot. Analytikeren Aaron Grey i Alliance Global Partners mener at dette ikke kommer til å ha noen umiddelbar virkning på cannabis-bransjen, men at dette kan skape et momentum. Over tid er det også forventet at flere og flere land skal legalisere medisinsk marihuana. Her må vi også nevne at USA har fått seg en demokratisk president, og at dette kan føre til økt legalisering i dette markedet.

  Aurora Cannabis var lenge det nest største selskaper som driver med cannabis. Frem til i dag har markedsverdien falt med rundt 90 %. Joda, dette kan minne om å prøve å fange en fallende kniv. Men, som nevnt er det et par strukturelle endringer som kan tyde på at bunnen faktisk er bak oss når det gjelder selskaper som driver med cannabis. Aurora Cannabis er fortsatt et av selskapene som har størst kapasitet til å dyrke marihuana. Selskapet har også produksjon, eksportavtaler og driver med forskning i 25 land. Dette kan øke og gi de en stor del av verdensmarkedet.

  Rent teknisk ser Aurora Cannabis aksjen rimelig farlig ut. Den har som nevnt tross alt falt med rundt 90 % fra toppen. Men, etter å ha fulgt en fallende trend fra mai 2020 til oktober 2020 kan det se ut som om aksjen har bunnet ut. Aksjen har brutt ut av den fallende trenden. Det har også blitt dannet to høyere bunner etter dette. Altså er vi i nærheten av å kunne slå fast at Aurora Cannabis aksjen er i en stigende trend.

  Samtidig som det har blitt dannet høyere bunner har vi også fått lavere topper, og dette gir oss en triangelformasjon. Kursen har brutt ut av denne triangelformasjonen, og ser vi på volumet er dette økende når kursen stiger. Altså kan det tenkes at det er mange investorer og tradere som gjør seg klare til å delta i et rally i Aurora Cannabis aksjen. Kursmål fra triangelformasjonen tilsvarer den største avstanden mellom støtte og motstand i formasjonen. Det betyr at aksjen kan kunne gå til $16,28 relativt raskt.

  MACD er også i ferd med å gi et kjøpssignal, og ser vi på RSI har det blitt dannet høyere topper som samsvarer godt med aksjekursen. I alt ser det ganske bull ut for Aurora Cannabis aksjen, både på kort og lengre sikt.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.