Meny Lukk

Kjøpssignal i SUBC?

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4340
  TechTrader
  Deltaker

  subsea 7 subc aksjen kursmål anbefaling teknisk analyse forum kjøpe

  Subsea 7 aksjen har mer enn doblet seg siden den bunnet ut i mars 2020. I løpet av perioden frem til i dag har aksjekursen beveget seg innenfor en stigende trend, og kursen har testet støtte i tak, gulv og gjennomsnittlinjen. Den stigende trenden har også fått støtte fra samme tendenser i RSI og Accumulation/Distribution indikatoren, noe som støtter opp om styrken i trenden. Fra november i fjor har det blitt dannet en bear divergens mellom aksjekursen og RSI. Etter at kursen og RSI testet motstanden i denne har begge reagert ned. RSI er på nivå med den generelle trenden, mens aksjekursen beveger seg litt over trendgulvet.

  Fra juni til november beveget Subsea 7 aksjen seg strengt tatt innenfor en trading range. Toppene fra denne trading rangen har blitt til en støtte rundt 75 kr. Denne ligger under den stigende tekniske trenden, men kan komme til å være viktig dersom kursen skulle komme til å teste støtten i gulvet.

  MACD indikatoren er bearish, men ser vi på tendensen ser det ut til å ting kan løsne opp. Det korte og det lange gjennomsnittet er i ferd med å bevege seg mot hverandre, og det ser også ut til at begge er i ferd med å bunne ut. Dette kan altså på kort sikt bli et ekstra kjøpssignal for Subsea 7 aksjen.

  Dette er en trade som først og fremst er basert på tekniske indikatorer og den tekniske trenden. Så kursmål for Subsea 7 vil i første omgang være ved gjennomsnittslinjen i den stigende trenden. Dette er rett under 87 kr. Over dette har vi også en motstand fra de stigende toppene som ble satt når det ble dannet en bear divergens. I dag er denne motstanden rundt 94 kr. Til slutt er det taket i trendkanalen som er det siste potensielle kursmålet i traden. Pt er det på oversiden av 97 kr. Altså er det et risk/reward forhold som ser lovende ut på kort sikt.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.