Meny Lukk

NEL teknisk analyse

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2587
  Handelsmannen
  Deltaker

  NEL teknisk analyse kursmål analyser

  NEL holder seg innenfor den stigende trenden. I løpet av sommeren har kursen dannet en all time high og samtidig testet motstanden i trendtaket. Etter dette har kursen falt tilbake og det har blitt dannet lavere bunner og lavere topper. Det er kanskje ikke den tydeligste wedgen jeg har sett, men den kan være det som trengs for å løfte kursen til enda en ny all time high. Omsetningen i aksjen har vært fallende, men siden aksjekursen har hatt en fallede/sidelengs utvikling er ikke dette nødvendigvis noe negativt. Toppene i chartet samfaller med RSI, og både aksjekurs og RSI tester nå motstanden fra de lavere toppene. MACD har gitt et kjøpssignal, det samme har kursen gjort etter å ha brutt 20 dagerssnittet. Et tydelig brudd på motstanden på wedgen og i RSI vil kunne gi et løft i kursen, og kursmål kan da være enten rundt 24,60 kr – 24,70 kr som wedge indikerer, eller taket i trendkanalen som er rundt 25 kr til 26 kr.

  #2591
  Handelsmannen
  Deltaker

  kursmål nel aksjen tekniske analyser

  Om ikke kursen testet støtten i taket på wedgen helt perfekt, så gjorde ihvertfall RSI en test på støtten helt etter boken. Nylig har vi også fått det lange gjennomsnittet i MACD over 0 linjen, noe som er et nytt kjøpssignal. Det underbygger at vi skal videre mot forrige all time high. Wedge gir NEL kursmål rundt 24,60 kr – 24, 70 kr. Men det er også muligheter for at kursen skal teste motstanden i trendtaket rundt 25 kr til 26 kr.

  #2632
  Nels
  Deltaker

  nel kursmål teknisk analyse aksje forum aksjeforum diamant formasjon

  NEL er en aksje jeg liker godt og har holdt på i lengre tid. Men, nå tror jeg det kan være smart å være forsiktig. Det ser ut som om det kan dannes en diamantformasjon og det kan bety at kursmål for NEL er på nedsiden. Forholdet mellom aksjekurs og RSI er heller ikke veldig godt. Det kan tyde på at aksjen skal ned, ihvertfall på kort sikt.

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.