Meny Lukk

Nesten 100 % oppside i PGS?

Viser 10 innlegg - 1 til 10 (av totalt 10)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2950
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen teknisk analyse analyser kursmål aksjeforum

  PGS har hatt en tøff periode med sammenhengende fall den siste dekaden. Nå kan vi derimot få et løft i kursen. Siden juni har det blitt dannet lavere topper i både aksjekursen og RSI for PGS aksjen. Kursen har også dannet lavere bunner. Dette har gjort at vi har fått en kileformasjon og denne er i ferd med å brytes på oppsiden. RSI har brutt opp gjennom motstanden fra de fallende toppene, noe som er et bullsignal. Videre har vi også fått et kjøpssignal fra MACD hvor det korte gjennomsnittet har brutt opp gjennom det lange gjennomsnittet. Bruddet på kileformasjonen er ennå ikke bekreftet, men her kan det se ut som om kursen skal opp. Ut fra den tekniske formasjonen vil da PGS kursmål være rundt 5,65 kr, noe som gir en oppside på nesten 100 %.

  #2951
  BullTrader
  Deltaker

  peggern er en aksje jeg har fulgt med på. seismikk er tidlig syklisk, så kommer det en opptur i oljesektoren kan det være en god inngang nå

  #2954
  Handelsmannen
  Deltaker

  Ja, og det har vært en del inside kjøp også. Det ser lovende ut. Jeg laget også en teknisk analyse av TGS. Seismikk ser spennende ut.

  #3160
  Handelsmannen
  Deltaker

  petroleum geo services pgs aksjen kursmål tekniske analyser forum

  Bruddet ut av motstanden i triangelformasjonen er bekreftet. Dagene med god kursoppgang har også kommet på høyt volum. Dermed ser det veldig lovende ut for PGS. Ser vi lengre tilbake i tid finner vi et gap som ble dannet i mars. Ofte blir disse dekket inn, og skjer dette vil vi ha et PGS kursmål på nesten 10 kr. Det er nok noe som ligger lengre frem i tid. Nå er det MACD som er spennende å følge med på. Det korte gjennomsnittet har brutt opp gjennom 0-linjen, noe som er et bull kjøpssignal. Rett under finner vi det lange gjennomsnittet som også er på vei mot å bryte 0-linjen i løpet av de nærmeste dagene. Det skal kunne løfte PGS aksjen nærmere det kortsiktige kursmålet på 5,65 kr.

  #3736
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen aksjekurs realtid kursmål tekniske analyser aksjeforum

  Aksjekursen for PGS aksjen har tikket jevnt og trutt oppover etter at vi fikk etablert brudd på triangelformasjonen. Kursen beveger seg også rett under kursmålet vi satt for PGS aksjen rundt 5,60 kr. Akkurat nå beveger aksjekursen seg også på oversiden av motstanden fra en tidligere topp, og vi er også i ferd med å få et etablert brudd på 100 dagerssnittet. Siden begynnelsen av desember har MACD begynt å vise blandede signaler, så det kan være på sin plass å være forsiktig i tiden fremover. Det kan være lurt å sikre deler av gevinsten, selv om det fortsatt ser ganske lovende ut i tiden fremover for PGS aksjen.

  #3761
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen analyser kursmål teknisk aksjeforum

  Kursmålet for triangelformasjonen er tatt ut og aksjekursen reagerer nå ned fra dette nivået. Vi har også fått et etablert brudd på 100-dagerssnittet. MACD viser fortsatt positiv tendens. Første motstand på oversiden er fra tidligere topp rundt 6,60 kr. Den stigende trenden er etablert og det er sannsynlighet for at PGS aksjen skal fortsette utviklingen innenfor denne. Samtidig er det dannet bear divergens mellom RSI og aksjekursen. Dette åpner opp for at aksjekursen kan falle fremover. Her vil 100-dagerssnittet være støtte, og det samme gjelder for nivået rundt 5,10 kr hvor vi har hatt en tidligere topp. Får vi et brudd opp på motstanden i RSI vil ting se bedre ut. Uten brudd er det sannsynlig at kursen kan falle i det korte bildet.

  #3839
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen kursmål tekniske analyser forum anbefalinger

  PGS aksjen falt tilbake, noe som ble signalisert av bear divergens. Kursen testet så bunnen i den stigende trenden. Med gode nyheter i dag har kursen fått et løft opp, og befinner seg nå på oversiden av den det viktige 100-dagerssnittet. Chartet gir ingen tydelig indikasjon på hvor aksjekursen skal videre. MACD har gitt et salgssignal, og bear divergens er fortsatt gjeldende. Samtidig har vi testet gulvet i trendkanalen, og dette har vist seg å holde. Et kjøpssignal som kan signalisere videre oppgang er enten en brudd på motstanden fra de fallende toppene i RSI chartet, eller et etablert brudd på motstanden rundt 5,60 kr.

  #4356
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen kursmål tekniske analyser selge kjøpe anbefalinger

  Ikke veldig overraskende ble den negative divergensen og salgssignalet fra MACD for mye for PGS aksjen. Aksjekursen beveger seg nå på oversiden av en viktig støtte på 3,50 kr. Dette er et nivå som har gitt både støtte og motstand flere ganger. Under dette nivået har vi 2,90 som første viktige støtte. MACD er fortsatt negativ, mens vi kan se på RSI at aksjen kan være overkjøpt. Ennå er det ikke gitt noen retning om hvor kursen skal videre. Det kan vi først si noe om når vi får et brudd ned gjennom støtten på 3,50 kr eller en reaksjon opp fra denne. Når dette skjer vil det også være viktig å følge med på de tekniske indikatorene for å bekrefte et etablert brudd og for å unngå falske signaler.

  #4431
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs kursmål aksjer kjøp anbefaling analyse forum

  Nå har det skjedd ting med PGS aksjen, og det ser ut til at mer kommer til å skje i tiden fremover. Støtten på 3,50 kr har holdt og det har blitt dannet en høyere bunn. Altså har PGS aksjen dannet en ny stigende trend. Stigningstaken i denne er lavere enn trenden vi hadde fra november til januar, men det skal likevel kunne være en stor oppside i den nye trenden. Taket i trendkanalen er et kursmål for denne, og dette nivået er i dag på 6 kr. Kursen har brutt opp gjennom 30 dagerssnittet, og 20 dagerssnittet i Bollinger Bands. Samtidig holder vi på å få kjøpssignal fra MACD, noe som skal kunne sette fart på kursen oppover.

  #4640
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen kursmål anbefaling aksjetips tekniske analyser aksjer

  Bruddet på gjennomsnittet i Bollinger Bands og kjøpssignalet fra MACD satte virkelig fart på PGS aksjen. At vi også fikk et brudd på den fallende linjen i RSI trakk heller ikke ned. Kursen har nå testet taket i den nye stigende trendkanalen, motstanden fra den stigende motstanden fra divergensen vi har snakket om tidligere og reagert ned fra disse. På kort sikt kan det se ut som om det er rom for at aksjen skal falle noe tilbake etter den sterke oppgangen siden slutten av januar. På lengre sikt ser det derimot ut til at aksjen skal bevege seg innenfor den sterke stigende trenden. Med volumanalyse kan vi også underbygge dette. Det er stigende volum når kursen stiger, noe som viser at det er mange som er interesserte i å kjøpe seg inn i aksjen. Støtte har vi på 5,60 kr, som var kursmål når vi så et potensiale på 100 % oppgang for PGS. Dette kan nå være et godt nivå for å vekte opp.

Viser 10 innlegg - 1 til 10 (av totalt 10)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.