Meny Lukk

Nesten 100 % oppside i PGS?

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2950
  Handelsmannen
  Deltaker

  pgs aksjen teknisk analyse analyser kursmål aksjeforum

  PGS har hatt en tøff periode med sammenhengende fall den siste dekaden. Nå kan vi derimot få et løft i kursen. Siden juni har det blitt dannet lavere topper i både aksjekursen og RSI for PGS aksjen. Kursen har også dannet lavere bunner. Dette har gjort at vi har fått en kileformasjon og denne er i ferd med å brytes på oppsiden. RSI har brutt opp gjennom motstanden fra de fallende toppene, noe som er et bullsignal. Videre har vi også fått et kjøpssignal fra MACD hvor det korte gjennomsnittet har brutt opp gjennom det lange gjennomsnittet. Bruddet på kileformasjonen er ennå ikke bekreftet, men her kan det se ut som om kursen skal opp. Ut fra den tekniske formasjonen vil da PGS kursmål være rundt 5,65 kr, noe som gir en oppside på nesten 100 %.

  #2951
  BullTrader
  Deltaker

  peggern er en aksje jeg har fulgt med på. seismikk er tidlig syklisk, så kommer det en opptur i oljesektoren kan det være en god inngang nå

  #2954
  Handelsmannen
  Deltaker

  Ja, og det har vært en del inside kjøp også. Det ser lovende ut. Jeg laget også en teknisk analyse av TGS. Seismikk ser spennende ut.

  #3160
  Handelsmannen
  Deltaker

  petroleum geo services pgs aksjen kursmål tekniske analyser forum

  Bruddet ut av motstanden i triangelformasjonen er bekreftet. Dagene med god kursoppgang har også kommet på høyt volum. Dermed ser det veldig lovende ut for PGS. Ser vi lengre tilbake i tid finner vi et gap som ble dannet i mars. Ofte blir disse dekket inn, og skjer dette vil vi ha et PGS kursmål på nesten 10 kr. Det er nok noe som ligger lengre frem i tid. Nå er det MACD som er spennende å følge med på. Det korte gjennomsnittet har brutt opp gjennom 0-linjen, noe som er et bull kjøpssignal. Rett under finner vi det lange gjennomsnittet som også er på vei mot å bryte 0-linjen i løpet av de nærmeste dagene. Det skal kunne løfte PGS aksjen nærmere det kortsiktige kursmålet på 5,65 kr.

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.
Vis knapper
Skjul knapper