Meny Lukk

Ny ATH for NEL?

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 18)
  • Forfatter
    Innlegg
  • #934
    Nels
    Gjest

    nel teknisk analyse

    NEL aksjen er på vei mot 10 kr, og som jeg ser det på chartet er vi på vei mot en ny ATH innen kort tid. I det siste har kursen steget på godt volum. Med RSI på 60 kan det være rom for videre løft. Det ser også ut til at vi får en crossover i MACD som er bull. Noen andre som har andre meninger?

    #953
    Nels
    Deltaker

    nel teknisk analyse aksjeforum

    Coronaviruset setter bremser, men det begynner å se lovende ut. Med en ny ordre ser vi at det er aktivitet i markedet. Videre kan det tekniske støtte opp om at vi nærmer oss bunnen i NEL. 50-dagers snitt er på 9,92 kr og vi er under dette. Ennå er vi på oversiden av 200-dagers snitt. Dette skal være et sterkt støttenivå som i dag er på 8,01 kr. RSI er på 38,11, noe som tyder på at aksjekursen begynner å nærme seg oversolgt. Nå sitter jeg stille og skal laste opp med på svake dager.

    #954
    BullTrader
    Deltaker

    det er også støtte fra tidligere topper og bunn rundt 8,6. bollinger ser også bra ut. når influensaen er over er det ny topp!

    #956
    Vikingen
    Deltaker

    teknisk analyse nel aksje

    Denne trenden fortsetter. Joda, det er nedside i de kommende ukene, men 200 og støtte i trendgulv er sterkt.

    #963
    Roffe
    Deltaker

    jeg kjøpte aksjer på 12.44 🙁 hvor høyt kan denne aksjen gå?

    #967
    Nels
    Deltaker

    NEL kan på sikt gå høyt, men hydrogen er fortsatt i startgropen. Det har også kommet mye nyheter i det siste.

    Nikola slår seg sammen med VectoIQ og går sannsynligvis på børs: https://e24.no/teknologi/i/JoyoKP/nikola-slaar-seg-sammen-med-vectoiq-ventes-aa-bli-boersnotert

    NEL og Kværner skal samarbeide om større produksjonsanlegg: https://finansavisen.no/nyheter/bors/2020/03/04/7503591/nel-og-kvaerner-inngar-samarbeid

    Rent teknisk ser det lovende ut, motstand finner vi rundt 13,75 kr på forrige topp og i taket av den stigende trendkanalen. Kursen blir jo også påvirket av resten av markedet når det kommer nyheter om coronaviruset. Så vi skal ikke se bort fra at det kan bli volatilt i tiden fremover. Første støttenivå er rundt 10,10 kr hvor 50-dagers snittet er.

    #975
    Nels
    Deltaker

    DNB har oppdatert sin analyse av NEL. https://finansavisen.no/investeringer/aksjeanalyse/2020/03/06/7504404/dnb-markets-om-nel

    Halvering av kursen er det samme kursmålet som Pareto har. Det som er interessant er at det ikke nevnes at NEL har kuttet kostnader.

    #977
    Vikingen
    Deltaker

    teknisk analyse nel

    Fortsatt innenfor trenden, selv om vi var to ganger under 50. 200 dager og støtte i gulv har kommet nærmere. Men, det som ser lovende ut nå er at det kan bli formet en bull wedge. Brytes denne på oppsiden snakker vi fort om ny ATH.

    #1419
    Vikingen
    Deltaker

    teknisk analyse nel graf

    Bunnlinjen i wedgen måtte oppdateres, likefullt er dette en bull wedge. Med graf holdt støtten på 200 dager. Vi har også fått et brudd ut av motstanden i wedgen. Med candles ser det litt annerledes ut. Der har støtten i wedgen blitt testet fra undersiden. Det samme gjelder for 200 dager. 2 candles over taket i wedgen, 1 til, så har vi et etablert brudd. Da kan vi få kursen over 50 dager i tillegg. Det er også sjanse for at taket i wedgen skal testes. Uansett kan det komme gode kjøpsmuligheter i tiden fremover.

    teknisk analyse nel candlestick

    #1546
    Vikingen
    Deltaker

    tekniske analyser nel aksjen

    Bruddet på wedgen er etablert. Det ser veldig lovende ut fremover. Nå er det støtte på 50 dager og fra tidligere topper/bunner rundt 9,70. Første motstand på ca 11,50, deretter fra forrige ATH rundt 13,50. Vi kan få testet taket i trenden om markedet holder seg. RSI på 54 tyder på at det kan skje.

    #1623
    Hans Nielsen
    Nøkkelmester

    bølgeteori elliott wave theory nel teknisk analyse

    I dag skrev jeg en tekst om Wave Theory innen teknisk analyse, og jeg brukte NEL aksjen som et av eksemplene. I følge denne teorien viser NEL kursen en interessant utvikling. Dere kan lese mer om det på posten om Elliott Wave Theory.

    #2103
    Vikingen
    Deltaker

    omvendt hode skulder formasjon nel teknisk analyse

    Jeg tror det kommer til å bli lagt mer vekt på OHS vi har fått i kursen. Med candlestickschart har vi to hele sticks over støtte/motstand i formasjonen. 1 dag til og det bruddet er bekreftet. Kursen skal kunne gå til 13,64 på formasjonen, noe som er veldig nær ATH.

    #2574
    Vikingen
    Deltaker

    <p>nel aksjen kursmål analyser</p><p>NEL ser igjen veldig spennende ut etter å ha falt tilbake. Med pusten i bakken kursen har tatt har det blitt dannet en wedge. Støtten i trendgulvet er også testet. Aksjen er over 50 dager. Går den gjennom motstanden rundt 20 kr kan aksjen raskt gå til forrige ATH, og deretter teste motstanden i trendtaket.</p>

    #2634
    Handelsmannen
    Deltaker

    20 kr gikk raskt @Vikingen. Snakker vi om NEL kursmål på 25 kr til 26 kr nå? Brudd på wedge kan gi godt løft i kursen fremover.

    #2671
    Trader1
    Deltaker

    Norne Securities har tatt opp NEL kursmål til 30 kr. Tidligere var NEL kursmål 15 kr.

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 18)
  • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.