Meny Lukk

Ny ATH for NEL?

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 18)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #934
  Nels
  Gjest

  nel teknisk analyse

  NEL aksjen er på vei mot 10 kr, og som jeg ser det på chartet er vi på vei mot en ny ATH innen kort tid. I det siste har kursen steget på godt volum. Med RSI på 60 kan det være rom for videre løft. Det ser også ut til at vi får en crossover i MACD som er bull. Noen andre som har andre meninger?

  #953
  Nels
  Deltaker

  nel teknisk analyse aksjeforum

  Coronaviruset setter bremser, men det begynner å se lovende ut. Med en ny ordre ser vi at det er aktivitet i markedet. Videre kan det tekniske støtte opp om at vi nærmer oss bunnen i NEL. 50-dagers snitt er på 9,92 kr og vi er under dette. Ennå er vi på oversiden av 200-dagers snitt. Dette skal være et sterkt støttenivå som i dag er på 8,01 kr. RSI er på 38,11, noe som tyder på at aksjekursen begynner å nærme seg oversolgt. Nå sitter jeg stille og skal laste opp med på svake dager.

  #954
  BullTrader
  Deltaker

  det er også støtte fra tidligere topper og bunn rundt 8,6. bollinger ser også bra ut. når influensaen er over er det ny topp!

  #956
  Vikingen
  Deltaker

  teknisk analyse nel aksje

  Denne trenden fortsetter. Joda, det er nedside i de kommende ukene, men 200 og støtte i trendgulv er sterkt.

  #963
  Roffe
  Deltaker

  jeg kjøpte aksjer på 12.44 🙁 hvor høyt kan denne aksjen gå?

  #967
  Nels
  Deltaker

  NEL kan på sikt gå høyt, men hydrogen er fortsatt i startgropen. Det har også kommet mye nyheter i det siste.

  Nikola slår seg sammen med VectoIQ og går sannsynligvis på børs: https://e24.no/teknologi/i/JoyoKP/nikola-slaar-seg-sammen-med-vectoiq-ventes-aa-bli-boersnotert

  NEL og Kværner skal samarbeide om større produksjonsanlegg: https://finansavisen.no/nyheter/bors/2020/03/04/7503591/nel-og-kvaerner-inngar-samarbeid

  Rent teknisk ser det lovende ut, motstand finner vi rundt 13,75 kr på forrige topp og i taket av den stigende trendkanalen. Kursen blir jo også påvirket av resten av markedet når det kommer nyheter om coronaviruset. Så vi skal ikke se bort fra at det kan bli volatilt i tiden fremover. Første støttenivå er rundt 10,10 kr hvor 50-dagers snittet er.

  #975
  Nels
  Deltaker

  DNB har oppdatert sin analyse av NEL. https://finansavisen.no/investeringer/aksjeanalyse/2020/03/06/7504404/dnb-markets-om-nel

  Halvering av kursen er det samme kursmålet som Pareto har. Det som er interessant er at det ikke nevnes at NEL har kuttet kostnader.

  #977
  Vikingen
  Deltaker

  teknisk analyse nel

  Fortsatt innenfor trenden, selv om vi var to ganger under 50. 200 dager og støtte i gulv har kommet nærmere. Men, det som ser lovende ut nå er at det kan bli formet en bull wedge. Brytes denne på oppsiden snakker vi fort om ny ATH.

  #1419
  Vikingen
  Deltaker

  teknisk analyse nel graf

  Bunnlinjen i wedgen måtte oppdateres, likefullt er dette en bull wedge. Med graf holdt støtten på 200 dager. Vi har også fått et brudd ut av motstanden i wedgen. Med candles ser det litt annerledes ut. Der har støtten i wedgen blitt testet fra undersiden. Det samme gjelder for 200 dager. 2 candles over taket i wedgen, 1 til, så har vi et etablert brudd. Da kan vi få kursen over 50 dager i tillegg. Det er også sjanse for at taket i wedgen skal testes. Uansett kan det komme gode kjøpsmuligheter i tiden fremover.

  teknisk analyse nel candlestick

  #1546
  Vikingen
  Deltaker

  tekniske analyser nel aksjen

  Bruddet på wedgen er etablert. Det ser veldig lovende ut fremover. Nå er det støtte på 50 dager og fra tidligere topper/bunner rundt 9,70. Første motstand på ca 11,50, deretter fra forrige ATH rundt 13,50. Vi kan få testet taket i trenden om markedet holder seg. RSI på 54 tyder på at det kan skje.

  #1623
  Hans Nielsen
  Nøkkelmester

  bølgeteori elliott wave theory nel teknisk analyse

  I dag skrev jeg en tekst om Wave Theory innen teknisk analyse, og jeg brukte NEL aksjen som et av eksemplene. I følge denne teorien viser NEL kursen en interessant utvikling. Dere kan lese mer om det på posten om Elliott Wave Theory.

  #2103
  Vikingen
  Deltaker

  omvendt hode skulder formasjon nel teknisk analyse

  Jeg tror det kommer til å bli lagt mer vekt på OHS vi har fått i kursen. Med candlestickschart har vi to hele sticks over støtte/motstand i formasjonen. 1 dag til og det bruddet er bekreftet. Kursen skal kunne gå til 13,64 på formasjonen, noe som er veldig nær ATH.

  #2574
  Vikingen
  Deltaker

  <p>nel aksjen kursmål analyser</p><p>NEL ser igjen veldig spennende ut etter å ha falt tilbake. Med pusten i bakken kursen har tatt har det blitt dannet en wedge. Støtten i trendgulvet er også testet. Aksjen er over 50 dager. Går den gjennom motstanden rundt 20 kr kan aksjen raskt gå til forrige ATH, og deretter teste motstanden i trendtaket.</p>

  #2634
  Handelsmannen
  Deltaker

  20 kr gikk raskt @Vikingen. Snakker vi om NEL kursmål på 25 kr til 26 kr nå? Brudd på wedge kan gi godt løft i kursen fremover.

  • Dette svaret ble endret 3 år, 9 måneder siden av Handelsmannen.
  #2671
  Trader1
  Deltaker

  Norne Securities har tatt opp NEL kursmål til 30 kr. Tidligere var NEL kursmål 15 kr.

Viser 15 innlegg - 1 til 15 (av totalt 18)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.