Meny Lukk

Nytt trappetrinn for Zwipe aksjen?

Viser 9 innlegg - 1 til 9 (av totalt 9)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2597
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe aksje kursmål teknisk analyse

  Zwipe er i en stigende trend som begynte i mars. Gulvet har vært testet flere ganger. Samtidig kan vi se at 20 dagerssnitt har vært et viktig støttenivå. Kursen hav tidligere beveget seg opp mot den øvre halvdelen av trendkanalen, men har falt tilbake mot gulvet. Nylig ble taket testet og kursen falt tilbake mot midten av trendkanalen. I løpet av denne trenden har aksjen fått gode løft i kursen for så å bevege seg sidelengs. RSI har vist god sammenheng med dette og også dannet høyere topper. I siste del av trenden har bunnene vist en enda sterkere stigningstakt.

  Støtten fra disse bunnene blir nå testet, og går dette greit vil det kunne vise at aksjen kan få en sterkere stigningstakt fremover. Den stigende trenden kan med andre ord bli brattere. Det som betyr noe nå er at støtten fra de siste bunnene som viser sterkere stigningstakt holder og at 20 dagerssnitt holder. RSI viser at det skal være potensiale for mer oppside og Trin index er også bullish. Noe kursmål for Zwipe aksjen er vanskelig å gi uten noen formasjoner, men taket i trendkanalen rundt 22 kr er innenfor rekkevidde. Skjer dette kan det bli dannet høyere topper som kan bekrefte at aksjen har dannet en stigende trend med raskere stigningstakt enn den forrige.

  #2703
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe aksje kursmål

  Zwipe aksjen viser spennende utvikling, selv om kursen er fallende. Tidligere har kursen fått kraftige løft etter å ha testet bunnen i trendkanalen, noe det ser ut til at den er på vei til å gjøre veldig snart. Ved gulvet er det også en støtte fra tidligere topp. Noe som er urovekkende er at kursen beveger seg ganske langt under 10-dagerssnittet. Som regel har dette vært en sterk støtte for kursen for Zwipe aksjen. Fremover blir det viktig å følge med på om støtten holder. Brytes denne kan vi få et fall og trendskifte. Holder det vil det derimot være rom for et løft. Men, her trengs det en bedring i den smått negative tendensen vi ser i RSI og aksjekursen.

  #2768
  Handelsmannen
  Deltaker

  aksjeforum zwipe aksjen kursmål tekniske analyser

  Zwipe aksjen kom med et brudd på støtten i trendgulvet. Dette vise seg å være et falsk brudd, og nå er kursen igjen inne i den stigende trenden. Jeg kan ikke helt friskmelde aksjekursen etter det falske bruddet. RSI ser rimelig svak ut, og aksjekursen befinner seg litt midt i mellom. Faller kursen tilbake til gulvet i trendkanalen for å teste støtten igjen kan det være en kjøpsmulighet. På sikt er det mulig at kursmål for Zwipe aksjen kan være rundt 23 kr hvor trendtaket er.

  #2806
  Handelsmannen
  Deltaker

  aksjeforum zwipe aksjen kursmål teknisk analyse kjøpssignal

  Aksjekursen for Zwipe aksjen beveger seg inn i farlig terreng. Den er nå i et område hvor vi har en stigende motstand fra tidligere bunner. Samtidig er det ting som ser bedre ut. RSI har begynt å vise en fin tendens, samtidig kan vi se at MACD har fått en crossover ved at det korte snittet har kommet seg over det lange. Det kan tyde på at Zwipe aksjen skal ha styrke nok til å gå gjennom motstanden fra de stigende bunnene, tidligere ATH og kanskje teste motstanden i trendtaket rundt 24-25 kr i tiden fremover.

  #2821
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe aksje kursmål

  Med stødig fart gikk Zwipe aksjen opp mot ATH, men motstanden her ble for stor og aksjen har falt litt tilbake. Samtidig har vi en fin utvikling i både RSI og MACD, noe som kan bety at neste uke kan bli veldig spennende, og det skal være mulig at det settes en ny all time high for Zwipe aksjen. Da kan vi snakke om kortsiktig kursmål rundt trendtaket. Det er rundt 25 kr – 26 kr.

  #2890
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe merkur markets aksjen aksje analyse teknisk forum kursmål

  Kursutviklingen for Zwipe aksjen har flatet ut, og det har blitt dannet en lavere topp i RSI, noe som kan bli viktig i tiden fremover. Det åpner for at aksjekursen skal ned å teste støtten i trendgulvet, og i hvert fall at kursutviklingen flater ut enda mer fremover. MACD har også gitt et salgssignal, noe som også understreker at det er rom for test av trendgulvet. Denne testen kan være et godt nivå for å vekte seg opp i aksjen, og får vi da et brudd på motstanden i RSI og et kjøpssignal fra MACD kan vi se aksjekursen opp mot ATH og muligens enda høyere.

  #2902
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe aksjen merkur market analyse forum

  Zwipe aksjen beveger seg sidelengs, og det har blitt dannet lavere topper i RSI. Sammen med et nylig salgssignal i MACD betyr dette at kursen kan falle noe tilbake. På oversiden er det også en motstand som presser kursen ned. Det ser fortsatt sannsynlig ut at kursen skal teste gulvet i trendkanalen. Dette kan være et godt kjøpsnivå.

  #2934
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe aksjen kursmål analyser aksjeforum

  Zwipe aksjen beveget seg sidelengs før den brøt opp gjennom motstanden og dannet en ny høyere topp. Kursen har falt tilbake fra denne og tester nå støtten fra de tidligere toppene. Det har blitt dannet en bear divergens, men siden aksjen fortsatt er inne i en stigende trend kan dette se ut som støy. MACD har gitt et salgssignal, men ser vi fra tidligere har dette gitt en god anledning til å kjøpe seg inn i Zwipe aksjen som sannsynligvis kan komme til å fortsatt stige innenfor trenden.

  #2990
  Handelsmannen
  Deltaker

  zwipe aksjen tekniske analyser kursmål

  Som skrevet i tidligere tekniske analyser av Zwipe aksjen har vi hatt en mulighet for at kursen skulle noe tilbake for å teste støtten i gulvet i trendkanalen. Signalene til dette kom fra bear divergens mellom aksjekursen og RSI, og MACD. Første test av støtten i trendgulvet har gått greit for seg, og vi ser nå at gulvet kan bli testet atter en gang. Slik vi ser det kan dette være et godt kjøpsnivå for aksjen. Gulvet har tidligere vist styrke fra flere tester, og vi har tidligere sett at gjennomsnittene går opp etter å ha vært rundt 0-linjen. Zwipe aksjen har motstand ved 21,45 kr og fra tidligere topp rundt 25 kr. Over dette, noe vi kan regne som et litt mer langsiktig kursmål, har vi taket i trendkanalen som i dag er på ca 28 kr.

Viser 9 innlegg - 1 til 9 (av totalt 9)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.