Meny Lukk

Odfjell Drilling – teknisk svak – finansielt sterk

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #3259
  TechTrader
  Deltaker

  Odfjell Drilling kursmål q3 analyser teknisk forum aksjen

  Odfjell Drilling skal legge frem rapport for Q3 kl 15 i dag, og de har allerede sluppet presentasjonen hvor det er en rask oversikt over hva som har skjedd i kvartalet, og hva som kan forventes fremover. I følge TradingView ligger forventingene til EPS på 0,63. I rapporten ser vi at EPS er nærmere 0,70. Utnyttelsesgraden var på 94,4 – 99,8 % i tredje kvartal. Ordreboken er sterk. At aksjen faller nærmere 10 % ser merkelig ut om vi legger det fundamentale til grunn.

  Rent teknisk er det derimot ikke så overraskende at aksjen faller tilbake. Aksjekursen har beveget seg på oversiden av taket i en regresjonstrend. Den har nå falt tilbake, men ligger fortsatt i området som viser at aksjen fortsatt er overkjøpt. Den stigende regresjonstrenden strekker seg tilbake til mars, og kursen har testet gulv, tak og gjennomsnittslinjen flere ganger. I den samme perioden kan vi også se at 7-dagerssnitt har vært et viktig område for både støtte og motstand.

  RSI har siden mars satt høyere bunner og dette viser at vi har en stabil trend og at det er sannsynlig at aksjekursen skal stige fremover. Det er likevel ikke utenkelig at RSI skal ned og sette en ny bunn i nærmeste fremtid. Dette vil da kunne åpne for at aksjekursen samtidig skal teste støtten i gjennomsnittslinjen i regresjonstrenden.

  MACD ga et kjøpssignal i begynnelsen av november, kort tid etter aksjekursen brøt opp gjennom 7-dagerssnittet. Vi ser at det korte gjennomsnittet har begynt å peke nedover og nærmer seg det lange gjennomsnittet. Et brudd her kan gi et salgssignal.

  Rent teknisk ser det ikke veldig lovende ut for Odfjell Drilling aksjen på kort sikt. Den fullstendige rapporten for Q3 slippes senere i dag, og da skal tallene legges inne i regnearket for DCF analyse. Det er det nok mange analytikere som også skal gjøre, og da får vi nok flere kursmål for Odfjell Drilling som ligger godt over dagens aksjekurs.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.