Meny Lukk

Omvendt hode/skulder i Quantafuel chartet

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #3257
  TechTrader
  Deltaker

  qfuel-me quantafuel aksjen kursmål tekniske analyser anbefalinger forum

  Siden Quantafuel ble notert på Merkur Market i februar har den utviklet en stigende regresjonstrend. I perioden fra mars til juni testet aksjekursen støtten i gjennomsnittet av trenden flere ganger. Det kom ikke noe etablert brudd, og kursen falt ned i oversolgt nivå av trenden til 25-dagerssnittet. Etter å ha testet dette to ganger fikk kursen et løft som sendte den opp i den overkjøpte delen av trenden, og i tillegg over taket i trendkanalen. Siden dette skjedde i september har aksjekursen testet taket i trendkanalen og gjennomsnittet. 25-dagerssnitt har også blitt testet i denne perioden.

  Det som virkelig er interessant her, er at det har blitt dannet en omvendt hode/skulder formasjon. Dette er kjent for å være en vendeformasjon og potensialet fra denne tilsvarer avstanden fra hodet til motstandslinjen. Slik vi ser det betyr dette altså at Quantafuel aksjekursen kan bevege seg opp mot 70 kr pr aksje.

  MACD ga et kjøssignal i begynnelsen av november når det korte gjennomsnittet gikk over det lange. Vi fikk så støy som ga et salgssignal når den høyre skulderen ble dannet i omvendt hode/skulder formasjon. Nå har det korte gjennomsnittet igjen brutt opp gjennom det lange, noe som er et kjøpssignal.

  RSI har dannet høyere bunner, noe som viser en stigende tendens, og denne samsvarer godt med den stigende trenden i aksjekursen. RSI ser ut til å ha brutt gjennom motstanden fra de lavere toppene og dette kan signalisere at aksjekursen til Quantafuel skal kunne stige fremover.

  Den kortsiktige trenden som startet etter aksjekursen toppet ut er fortsatt intakt, men nå har vi en vendeformasjon som kan tilsi at den kortsiktige trenden skal peke opp. Kursen skal da kunne bevege seg opp til 70 kr som er potensialet fra omvendt hode/skulder formasjonen. I tillegg er vi fortsatt inne i den lengre stigende trenden. RSI og MACD viser også at det skal kunne være sannsynlig i tiden fremover.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.