Meny Lukk

Oppgang i vente for NIO?

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2888
  Investor
  Deltaker

  nio aksjen aksje analyse kursmål forum teknisk

  Siden juni har NIO hatt en sterk stigende trend, og nå kan det komme en god kjøpsanledning om vi får kjøpssignal fra RSI og et brudd på motstanden for aksjekursen. De siste par dagene har kursen testet både støtte i trendgulv og i 50 snittet. 50 snittet har holdt og det samme gjelder for trendgulvet. MACD viser litt svakere utvikling, men det kan forbedres med et løft i kursen og RSI. Kommer det et brudd på triangelformasjonen kan kursen gå i trendtaket rundt $25.

  #2943
  Investor
  Deltaker

  nio aksjen kjøpe aksjer i utlandet ev bil

  Brudd på triangel og kursen gikk raskt over $25. Ser ut som vi får et nytt trappetrinn hvor kursen flater ut. Her kan 25 snittet være viktig. Det kan være bra kjøpsnivå.

  #2998
  Investor
  Deltaker

  nio aksjen tekniske analyser forum kursmål

  Jeg har oppdaget at 7 snittet også kan være viktig når det kommer til disse trappetrinnsformasjonene i NIO kursen. Etter forrige analyse falt ikke kursen tilbake til 25 snittet, men holdt seg rundt 7 snittet. Trendtaket hold også, og kursen stakk av gårde til $45. Nå flater kursen ut og beveger seg på 7 snittet. Det kan bety et nytt trappetrinn.

  Jeg ser at mange bruker TradingView programmet i forumet og det ser ut som et bra program. Mine eToro erfaringer er gode, så er usikker på om jeg vil bytte siden jeg liker å ha muligheten til å trade og analysere med samme verktøy. Er det noen som vet om det er mulig å integrere eToro og TradingView?

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.