Meny Lukk

Teknisk analyse av Agilyx

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4959
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av agilyx kursmål anbefaling tips forum

  Fearnley Securities ser en potensiell tredobling for Agilyx aksjen. Rent teknisk er ikke oppsiden like stor på kort sikt, men ting ser langt bedre ut nå enn for kort tid siden.

  Agilyx aksjen toppet ut som så mange andre grønne aksjer tidlig i 2021. Siden toppen har aksjekursen beveget seg innenfor en fallende trendkanal. Vi har fått et brudd på denne etter at Fearnley Securities slapp sitt nye kursmål for aksjen. I tillegg til å få et brudd på motstanden i trendkanalen har vi også fått brudd på motstanden ved 33,50 kr og det flytende gjennomsnittet på 25 dager.

  På oversiden er det nå lite motstand før ved 41,00 kr, 45,00 kr og fra ATH ved 54,00 kr. På undersiden har vi støtte fra taket i trendkanalen, det flytende gjennomsnittet og ved 29,65 kr.

  MACD gav et tidlig kjøpssignal når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet, og her har vi også i ferd med å få et nytt kjøpssignal fra det korte gjennomsnittet som kan bryte opp over 0-linjen. RSI har også gitt et kjøpssignal ved å bryte opp over motstanden fra de lavere toppene.

  Fremover ser det ut til at minste motstands vei er opp for Agilyx aksjen. Det er sterk motstand ved 41,00 kr, men det tekniske ser så lovende ut at denne nok skal ryke. Da er det sjanser for at vi kan få en ny ATH for Agilyx aksjen.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.