Meny Lukk

Teknisk analyse av Aker Carbon Capture

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4957
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av aksjer carbon capture kursmål anbefaling tips forum

  Aker Carbon Capture aksjen har ikke sluppet unna korreksjonen i de grønne aksjene. Nå kan det derimot se ut til at kursen har flatet ut, og at det kan komme en større bevegelse.

  Siden aksjen til Aker Carbon Capture ble notert i slutten av august 2020 har den beveget seg innenfor en stigende trendkanal. I slutten av 2020 og i begynnelsen av 2021 fikk vi flere tester av motstanden i trendtaket. Kursen har nå reagert ned fra dette nivået, og det har blitt etablert både lavere topper og høyere bunner slik at vi har en triangelformasjon i chartet. Potensialet fra denne formasjonen tilsvarer største avstand mellom støtte og motstand. Det skal bety at vi kan få en bevegelse på rundt 11 kr. Formasjonen blir ofte omtalt som en fortsettende formasjon, men dette er faktisk en teknisk formasjon som ikke angir retning for kursbevegelse før vi har fått et brudd på enten støtten eller motstanden.

  Aksjekursen til Aker Carbon Capture beveger seg nå rett under motstanden i formasjonen og på oversiden av den tekniske støtten ved 16,85 kr. På oversiden har vi motstand ved 18,96 kr, gjennomsnittslinjen i trendkanalen og ved 21,80 kr. Støtte har vi fra det flytende gjennomsnittet på 25 dager, 14,50 kr og fra gulvet i trendkanalen.

  MACD er positiv, og nylig gikk begge gjennomsnittene opp over 0-linjen, noe som er et kjøpssignal. Nå kan det se ut til at det korte gjennomsnittet nærmer seg det lange, men enn så lenge har vi ikke noe salgssignal her. RSI har reagert ned fra motstanden i de lavere toppene. Vi har også høyere bunner i denne tekniske indikatoren, noe som betyr at denne kan gi tidlige signaler om veien videre for kursutviklingen og gi bekreftelse på brudd i triangelformasjonen.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.