Meny Lukk

Teknisk analyse av Aker Offshore Wind

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4932
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av aker offshore wind aksjen kursmål anbefaling forum

  Nordea Markets slapp et aksjetips om Aker Offshore Wind i går, og har oppjustert kursmålet for AOW aksjen til 9 kr. Det satte fart på aksjen som steg over 6 %. Rent teknisk ser aksjen også lovende ut, men har en viktig motstand som først må brytes.

  Siden børsnoteringen i slutten av august 2020 har Aker Offshore Wind aksjen etablert en svakt stigende trend med stor avstand mellom tak og gulv. Aksjekursen toppet ut i begynnelsen av januar 2021 og har siden beveget seg innenfor en fallende sekundærtrend. Ser vi på den langsiktige trenden vises det at aksjen er oversolgt, altså at den beveger seg på undersiden av gjennomsnittslinjen i regresjonstrenden. I sekundærtrenden er derimot kursen på oversiden av gjennomsnittslinjen, noe som tyder på at aksjen kan være overkjøpt på kort sikt.

  Det flytende gjennomsnittet på 25 dager har vært en viktig teknisk støtte og motstand for aksjekursen til Aker Offshore Wind. Det ble grundig testet som støtte i oktober og november 2020, det samme skjedde også i januar og februar 2021. I april 2021 ble det derimot testet som en teknisk motstand.

  Aksjekursen til AOW har nå reagert opp fra en teknisk støtte ved 5,486 kr. Dette ser ut til å være en sterk støtte som har blitt testet flere ganger. På oversiden har vi motstand ved 7,17 kr, gjennomsnittslinjen i den lange trenden ved 8,00 kr, og ved 8,702 kr.

  Når det gjelder motstand har vi også det fra de lavere toppene i chartet for Aker Offshore Wind aksjen. Men, her har vi fått et etablert brudd ved at vi har 3 hele candlesticks på oversiden av motstanden. Dette er et kjøpssignal for AOW aksjen.

  Når det kommer til kjøpssignal fikk vi også det fra den tekniske indikatoren MACD når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet. Her kan vi også få nye kjøpssignal dersom gjennomsnittene bryter opp gjennom 0-linjen. Vi har også hatt lavere topper i chartet for RSI, og denne motstanden er nå brutt, noe som er et nytt kjøpssignal.

  Fremover blir det viktig at vi får et brudd på motstanden fra det flytende gjennomsnittet på 25 dager. Dette vil kunne åpne opp for at vi får en test av motstanden fra taket i den fallende sekundærtrenden. Får vi et brudd på denne vil det være den langsiktige trenden som gjelder igjen, og da er det åpent for at kursen skal over gjennomsnittslinjen i den lange trenden, og opp mot motstanden ved 8,702 kr.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.