Meny Lukk

Teknisk analyse av BerGenBio

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2584
  Handelsmannen
  Deltaker

  bergenbio kursmål teknisk analyse aksjeforum

  Det ser spennende ut på BerGenBio chartet. På kort sikt beveger kursen seg innenfor en kortsiktig fallende trend samtidig som den er på et område hvor det ser ut til å være sterk støtte. RSI viser også en fallende tendens med lavere topper. MACD ser derimot langt mer lovende ut. Det korte snittet beveger seg på oversiden av det lange etter vi fikk et brudd i begynnelsen av august. På dette tidspunktet satte kursen en bunn i både trendkanalen og mot det stigende støttenivået. Viser MACD samme utvikling i tiden fremover, og vi får et brudd på motstandsnivået i trendtaket og i RSI vil vi kunne få et godt løft opp. Motstand vil da være rundt 42,70 kr og på oversiden av 46 kr som kan være kursmål for BerGenBio aksjen.

  #2648
  Handelsmannen
  Deltaker

  bergenbio kursmål tekniske analyser aksje

  bergenbio macd teknisk indikator

  BerGenBio falt gjennom støtten fra de stigende bunnene og fortsetter dermed utviklingen innenfor den fallende trenden. Den negative trenden styrkes av fallende topper i både aksjekurs og RSI. Videre viser også MACD negativ tendens igjen. Kursen er under 50 dagerssnitt, og neste støtte er rundt 32 kr fra tidligere topper og bunner, deretter følger en støtte på 200 dagerssnitt.

  #2851
  BullTrader
  Deltaker

  bergenbio aksjen kursmål aksje forum

  gode nyheter for bergenbio https://finansavisen.no/nyheter/helse/2020/09/24/7570637/bergenbio-far-godkjenning-for-covid-19-forsok-i-sor-afrika et par gode dager og vi kan få brudd på 50 dager og kileformasjonen

Viser 3 innlegg - 1 til 3 (av totalt 3)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.