Meny Lukk

Teknisk analyse av Carasent aksjen

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2764
  Handelsmannen
  Deltaker

  carasent aksjen kursmål teknisk analyse

  Carasent aksjen har hatt en fin utvikling siden den ble notert på Oslo Børs i mai 2019. Siden mars 2020 har den også etablert en stigende trend med høyere stigningstakt. Innenfor denne trenden har aksjekursen fått testet både tak og gulv flere ganger. Det kan virke som om 15-dagerssnittet er et viktig støttenivå som har gitt løft i kursen etter å ha blitt testet. Trenden er også positiv i RSI med høyere topper og bunner. Det tyder på at aksjen skal fortsette i samme trend som tidligere. På helt kort sikt betyr det at kursmål for Carasent aksjen kan settes rundt 28 – 30 kr på kort sikt. Her er det også viktig å se at aksjen kan komme ned å teste 15-dagerssnitt, og kanskje gulvet i trendkanalen før den går i taket.

  Carasent har nylig meldt at de skal hente 300 millioner gjennom en rettet emisjon. Dette er ikke noe vi ser på som negativt, som når KOA og NAS hentet penger. Carasent er et langt sunnere selskap som ikke trenger påfyll av ferske penger for å overleve, men for å sikre videre vekst.

  #2803
  Handelsmannen
  Deltaker

  teknisk analyse aksjeforum carasent aksjen kursmål

  Carasent aksjen testet støtten i 15-dagerssnittet og har siden gått i taket av trendkanalen. Siden Carasent aksjen kom inn i den pågående stigende trenden har kursen testet taket i trenden flere ganger. Etter dette har kursen flatet ut eller falt svakt tilbake før den har testen enten 15-dagerssnittet eller gulvet i trendkanalen. Det som så har skjedd er at aksjen har fått noen relativt kraftige løft som har sendt kursen mot taket igjen. Det er sannsynlig at dette kommer til å skje igjen. Dermed kan 15-dagerssnittet og gulvet i den tekniske trenden være fine inngangsnivåer i aksjen.

  #2855
  Handelsmannen
  Deltaker

  carasent aksje aksjen analyse kursmål forum

  Kursen har falt tilbake for Carasent etter motstanden i trendtaket ble testet. Det har blitt dannet bear divergens mellom aksjekursen og RSI, samtidig har MCD gitt et kortsiktig salgssignal. Det kan bety at aksjekursen til Carasent fortsatt skal litt nedover. Hovedcaset er at aksjen er inne i en stigende trend, og at det kommer til å fortsette. Men, som nevnt tidligere har vi sett at aksjekursen beveger seg i rykk opp, for så å flate ut til den treffer 15-dagerssnittet eller gulvet i trendkanalen. Å kjøpe Carasent når aksjen er på 15-dagerssnittet kan være en god inngang, det er også en teknisk støtte ikke langt under denne. På oppsiden ser vi at kursmål som er rundt taket i trendkanalen kommer stadig nærmere 30 kr.

  #2903
  Handelsmannen
  Deltaker

  carasent aksjen analyse forum teknisk kursmål

  15-dagerssnittet ble testet, og det samme gjorde den tekniske støtten og gulvet i trendkanalen som vi nevnte i forrige tekniske analyse. Alle disse viktige nivåene har holdt. Det er en lavere bunn i RSI chartet, og MACD er fortsatt bearish, men det ser ut til at kursen for Carasent aksjen skal oppover fremover. Nå skal 30 kr være innenfor rekkevidde.

  #2994
  Handelsmannen
  Deltaker

  carasent aksjen tekniske analyser kursmål forum

  Carasent aksjen har brutt ut av den stigende trenden etter å ha toppet ut på oversiden av 28 kr. Det har blitt dannet et gulv rundt 23 kr, og et tak ved tidligere topper over 28 kr. Både MACD og RSI viser smått bearish tendens. Bollinger bands beveger sidelengs og det er ganske stort mellomrom mellom gjennomsnittet og øvre og nedre linje. Det kan tolkes som om at kursen skal fortsette sidelengs innenfor trenden. I dette scenarioet kan kjøp ved støtte rundt 23 kr og salg ved motstand over 28 kr være en god strategi.

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.