Meny Lukk

Teknisk analyse av Cloudberry Clean Energy aksjen

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2590
  Handelsmannen
  Deltaker

  Teknisk analyse av Cloudberry Clean Energy aksjen kursmål

  Cloudberry Clean Energy aksjen har vært volatil siden den ble notert på Merkur Market. Den har satt en ny all time low, men har den siste tiden beveget seg jevnt og trutt oppover. Det har blitt dannet høyere topper og bunner i både kurschart og RSI. Den har også brutt gjennom 20 dagerssnitt. Dette er positivt. Det som er langt mer spennende er at MACD nærmer seg en crossover hvor både det korte og det lange gjennomsnittet kan gå over 0 linjen. Sist dette skjedde fikk kursen et kraftig løft på kort sikt. Dersom dette skjer igjen vil de tidligere motstandsnivåene kunne bli testet, og disse kan også være kortsiktige kursmål for Cloudberry Clean Energy aksjen.

  #2811
  Handelsmannen
  Deltaker

  cloudberry clean energy kursmål forum aksjen analyser

  Det kan se ut som om ting begynner å skje i Cloudberry Clean Energy aksjen. Den har beholdt den stigende tendensen siden sist tekniske analyse, og den samme positive tendensen kan vi også se i RSI. I MACD har både det korte og det lange gjennomsnittet kommet seg over 0-linjen, noe som kan være veldig positivt. Det ligger riktignok an til en liten korrigering videre, men det er ikke langt ned til støtten rundt 13,40 kr. Holder den kan dette bli en spennende aksje fremover.

  #2834
  Handelsmannen
  Deltaker

  cloudberry clean energy forum kursmål

  Cloudberry Clean Energy aksjen ser veldig spennende ut på kort sikt. Vi har nylig fått et brudd på en rektangel/flaggformasjon som kan være nok til å løfte kursen ut av den stigende trenden kursen er inne i. Potensialet eller kursmål for Cloudberry aksjen med denne formasjonen kan være opp mot 17 kr.

  #2909
  Handelsmannen
  Deltaker

  cloudberry aksjen merkur market analyse kursmål aksje

  Det ble ikke et etablert brudd på rektangelformasjonen, og motstanden i trendtaket ble for sterk for Cloudberry aksjen. Dermed falt kursen tilbake til trendgulvet. I første omgang holdt denne, men kursen er igjen i gang med å teste dette området. Nå har også MACD gitt et salgssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt ned gjennom 0-linjen. Det har også blitt dannet lavere topper både i kurschart og RSI chart. Det betyr at kursen kan falle på kort sikt. Det kan også føre til at den stigende trenden blir brutt, noe som da vil signalisere enten svakere stigningstakt eller sidelengs trend.

  #2936
  Handelsmannen
  Deltaker

  cloudberry clean energy aksjen analyser aksjeforum

  Cloudberry aksjen brøt ut av den stigende trenden, men begynner å se lovende ut igjen. Kursen har reagert opp fra et støttenivå og RSI er i ferd med å bryte motstanden fra de fallende toppene. MACD er fortsatt bearish. Det er sannsynlig at kursen skal teste støtten igjen, holder denne kan dette få RSI til å bryte, noe som kan signalisere en kjøpsanledning. Enn så lenge er dette en aksje som kan være verdt å holde under oppsikt for flere signaler.

Viser 5 innlegg - 1 til 5 (av totalt 5)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.