Meny Lukk

Teknisk analyse av Cloudberry Clean Energy

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4961
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av cloudberry clean energy aksjen kursmål anbefaling tips forum kjøpe

  Cloudberry Clean Energy aksjen har falt tilbake fra toppen sammen med de andre grønne aksjene, men har kommet bedre ut av det enn de fleste andre. I chartet er det også signaler om at aksjen kan komme sterkt tilbake.

  Fra begynnelsen av 2021 har det blitt etablert lavere topper og bunner. Konsekvensen av det er at vi har fått en fallende kileformasjon. Dette er en bullish formasjon som indikerer at vi kan få et kursløft opp mot taket i trendkanalen. Kursen har gjort et brudd på motstanden i formasjonen, men dette er ennå ikke etablert.

  Noe annet som er verdt å merke seg er at det i løpet av mai har blitt dannet en dobbel bunn formasjon. Dette er også en vendeformasjon som signaliserer at den fallende trenden er over.

  Kursen til Cloudberry Clean Energy aksjen befinner seg nå under en viktig motstand ved 14,20 kr, og rett over denne har vi også gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Deretter er det motstand ved 15,20 kr, 17,34 kr og så taket i trendkanalen.

  MACD har gitt et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har gått over det lange gjennomsnittet. Vi er også i ferd med å få et nytt kjøpssignal fra denne tekniske indikatoren ved at det korte gjennomsnittet er i ferd med å gå over 0-linjen. I chartet for RSI har det blitt dannet lavere topper, noe som har gitt en motstand. Denne er nå brutt, og dette er også et kjøpssignal. Fremover ser det altså ganske så lovende ut for Cloudberry Clean Energy aksjen.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.