Meny Lukk

Teknisk analyse av iShares Clean Energy ETF

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4995
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av iqqh ishares clean energy etf

  Det er flere tegn på at korreksjonen i de grønne aksjene er over for denne gang. Det snakkes også om at investeringer i grønne aksjer skal tilbake, noe som ble omtalt i Finansavisen for kort tid siden. Men, jeg tror ikke alle de grønne aksjene skal tilbake til tidligere topper med det aller første. Det gjelder spesielt de nye selskapene som i beste fall kan håpe om å få inntekter flere år frem i tid. Det er stor sjanse for at flere av disse må hente penger fremover. For å unngå disse bruker jeg iShares Global Clean Energy ETF som fokuserer på større selskaper, og de fleste av disse har inntekter allerede i dag.

  Det børsnoterte fondet toppet ut i begynnelsen av januar rundt $16. Siden den gang har kursen vært på undersiden av $10, og i dag trades fondet rundt $10,80.

  Kursen til IQQH er inne i en fallende trendkanal, men vi kan være nære ved å få et brudd på motstanden i taket av trendkanalen. Fra midten av mars har falltakten til IQQH ETF avtatt, og vi har fått en motstand fra lavere topper. Kursen er nå på oversiden av denne. Samtidig har de tekniske indikatorene MACD og RSI etablert høyere bunner. Dermed har vi fått en bullish divergens, og siden vi har fått brudd på motstanden i chartet er denne bekreftet. Altså tilsier dette at vi kan få økt volatilitet fremover, og da på oppsiden.

  På oppsiden er det motstand ved $11,68, deretter ved $13,14. Det har allerede blitt etablert en høyere bunn, noe som kan være et tidlig signal om at IQQH skal begynne på en ny stigende trend.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.