Meny Lukk

Teknisk analyse av Kahoot aksjen

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2583
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot kursmål teknisk analyse aksjeforum

  Kahoot aksjen er inne i en stigende trend som strekker seg tilbake til begynnelsen av mars. Over de siste par dagene har kursen falt tilbake fra all time high, samtidig som RSI er fallende etter å ha nådd 70. MACD holder på å etablere et salgssignal. I det hele tatt ser det ganske bear ut. Men, vi har støtte i gulvet på trendkanalen. Dette er rundt 37 kr. Holder denne støtten vil vi kunne få en reaksjon opp og da er det tidligere all time high som er første motstand. Deretter har vi taket i trendkanalen på oversiden av 47 kr som kan være Kahoot kursmål.

  #2751
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksje teknisk analyse kursmål aksjeforum

  Divergens i aksjekurs og RSI, og salgssignal i MACD ble for mye for Kahoot aksjen. Kursen testet støtten i gulvet på trendkanalen, og dette holdt ikke. Når det er sagt så må jeg legge til at vi enda ikke har fått et etablert brudd på denne støtten, men det kan komme i morgen. Slik det ser ut nå, så kan aksjekursen ha etablert en fortsatt stigende trend med litt svakere veksttakt. Det som blir viktig fremover for Kahoot aksjen er at støtten i den nye trendkanalen holder. Det korte snittet i MACD holder på å krysse 0-linjen, så det er ikke gitt at dette skal holde.

  #2835
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksje analyse forum kursmål

  Kahoot aksjen har dannet en stigende trend med svakere veksttakt, og støtten vi snakket om i forrige aksje analyse holdt greit. Kursen reagerte opp etter testen og kom helt i taket som også ble testet. På lengre sikt er nok videre kursutviklingen innenfor den stigende trenden å forvente, men på kort sikt ser det derimot ut som om det kan komme en nedtur. Det har blitt dannet en lengre bear divergens mellom aksjekursen og RSI, og forsåvidt også MACD. Dette kan nok trigge en liten korrigering ned til gulvet i trendkanalen. Inntil videre og før vi eventuelt får andre signaler kan det være en god kjøpsanledning.

  #2908
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot merkur market emisjon kursmål analyse aksjen aksje

  Aksjekursen for Kahoot falt tilbake etter å ha testet motstanden i trendtaket som vi så en mulighet for i forrige analyse av Kahoot aksjen. Støtte fant kursen i 10-dagerssnittet, og kursen gikk igjen i taket av trendkanalen. Vi fikk et etablert brudd hvor støtten i trendtaket ble testet. Denne holdt, og kursen har nå brutt ut av den stigende trenden noe som signaliserer raskere stigningstakt. Både RSI og MACD er positiv, men MACD tyder på at det kan komme en liten korreksjon snart. Dette vil i så fall kunne være en god kjøpsanledning. Kursmål ut fra den nye stigende trenden er opp mot taket i trendkanalen. Det er rundt 60 kr på kort sikt.

Viser 4 innlegg - 1 til 4 (av totalt 4)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.
Vis knapper
Skjul knapper