Meny Lukk

Teknisk analyse av Kahoot aksjen

Viser 9 innlegg - 1 til 9 (av totalt 9)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2583
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot kursmål teknisk analyse aksjeforum

  Kahoot aksjen er inne i en stigende trend som strekker seg tilbake til begynnelsen av mars. Over de siste par dagene har kursen falt tilbake fra all time high, samtidig som RSI er fallende etter å ha nådd 70. MACD holder på å etablere et salgssignal. I det hele tatt ser det ganske bear ut. Men, vi har støtte i gulvet på trendkanalen. Dette er rundt 37 kr. Holder denne støtten vil vi kunne få en reaksjon opp og da er det tidligere all time high som er første motstand. Deretter har vi taket i trendkanalen på oversiden av 47 kr som kan være Kahoot kursmål.

  #2751
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksje teknisk analyse kursmål aksjeforum

  Divergens i aksjekurs og RSI, og salgssignal i MACD ble for mye for Kahoot aksjen. Kursen testet støtten i gulvet på trendkanalen, og dette holdt ikke. Når det er sagt så må jeg legge til at vi enda ikke har fått et etablert brudd på denne støtten, men det kan komme i morgen. Slik det ser ut nå, så kan aksjekursen ha etablert en fortsatt stigende trend med litt svakere veksttakt. Det som blir viktig fremover for Kahoot aksjen er at støtten i den nye trendkanalen holder. Det korte snittet i MACD holder på å krysse 0-linjen, så det er ikke gitt at dette skal holde.

  #2835
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksje analyse forum kursmål

  Kahoot aksjen har dannet en stigende trend med svakere veksttakt, og støtten vi snakket om i forrige aksje analyse holdt greit. Kursen reagerte opp etter testen og kom helt i taket som også ble testet. På lengre sikt er nok videre kursutviklingen innenfor den stigende trenden å forvente, men på kort sikt ser det derimot ut som om det kan komme en nedtur. Det har blitt dannet en lengre bear divergens mellom aksjekursen og RSI, og forsåvidt også MACD. Dette kan nok trigge en liten korrigering ned til gulvet i trendkanalen. Inntil videre og før vi eventuelt får andre signaler kan det være en god kjøpsanledning.

  #2908
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot merkur market emisjon kursmål analyse aksjen aksje

  Aksjekursen for Kahoot falt tilbake etter å ha testet motstanden i trendtaket som vi så en mulighet for i forrige analyse av Kahoot aksjen. Støtte fant kursen i 10-dagerssnittet, og kursen gikk igjen i taket av trendkanalen. Vi fikk et etablert brudd hvor støtten i trendtaket ble testet. Denne holdt, og kursen har nå brutt ut av den stigende trenden noe som signaliserer raskere stigningstakt. Både RSI og MACD er positiv, men MACD tyder på at det kan komme en liten korreksjon snart. Dette vil i så fall kunne være en god kjøpsanledning. Kursmål ut fra den nye stigende trenden er opp mot taket i trendkanalen. Det er rundt 60 kr på kort sikt.

  #2965
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksjen tekniske analyser kursmål forum

  Siden forrige tekniske analyse av Kahoot aksjen ble kursmålet på 60 kr nådd. Aksjen beveger seg nå på et spennende område hvor støtten fra 10-dagerssnittet og støtten fra gulvet i trendkanalen blir testet. På helt kort sikt ser det ganske bear ut. Det har blitt dannet en divergens mellom RSI og kurs, vi har også fått et salgssignal fra MACD. Dermed er vi avhengig av at støttene holder. Gjør de det kan vi snakke om et kursmål på oversiden av 70 kr for Kahoot aksjen.

  #3462
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksjen anbefalinger meglerhus forum kursmål

  Kursmålet på 47 kr ble nådd, og aksjen har fortsatt innenfor den nye stigende trenden. Vi snakket også om et Kahoot kursmål på 70 kr på litt lengre sikt. Dette har også blitt nådd. Nå ser det derimot litt mørkere ut. Det har blitt dannet en bear wedge. Denne kan gi et salgssignal om vi får brudd ned. Salgssignaler er vi også i ferd med å få fra RSI og MACD. Samlet kan disse salgssignalene åpne opp for et fall ned mot 52 kr i første omgang. Skulle derimot støtten i RSI og aksjekurs holde og vi får en reaksjon opp vil vi kunne få aksjekursen i taket av trendkanalen rundt 75 til 80 kr. På kort sikt er det altså ganske åpent hvor veien videre går, og vi trenger et brudd for å kunne bestemme retningen.

  #3495

  KAHOOT 1h

  ser noen fine analyser her, og tenkte jeg skulle legge ut en egen 1h analyse for å komme med andre perspektiver 🙂 tok personlig en reversal trade den 11. – 12. november (ish) ved reversal på både støttenivået, supportline og rsi rundt 25. ser det er flere mulige måter å gjøre teknisk på kahoot, men mange som har et bearish perspektiv. ettersom det er mye nyheter rundt investorene i Kahoot føler jeg det kan fortsyrre teknisk en del, men ser uansett noen trekk. en ganske tydelig resistance og rsi divergence, lite oppside på rsi (weekly timeframe) og man kan også se en mid/shorterm supportline (men kan tolkes ulikt av tradere, så vektlegger ikke denne sterkt). 50 og 200 ema (1h) krysser bearish.

  for daytradere finnes det mange muligheter her, men swingtradere bør altså kanskje se mot de negative tekniske tegnene før de evt går long. dette er da kun min personlige mening og vet at det finnes mange ulike strategier.

  #3498
  TechTrader
  Deltaker

  Spennende aksje. Ser ABG har den som mangedoblingskandidat og at den skal noteres på Oslo Børs i Q1 ’21. Det kan gi løft i kursen på sikt, men på kort sikt ser det ut som om en kan vente på en lavere inngang.

  #4336
  Handelsmannen
  Deltaker

  kahoot aksjen kursmål forum aksjer kjøpe anbefalinger

  Kahoot har gått veldig bra, og nå er kursen i bunnen av trendkanalen. Det kan bety at vi har en god anledning til å kjøpe aksjer. Denne trendkanalen strekker seg tilbake til tidlig desember, og dermed er potensialet fra denne først og fremst på kort sikt med mindre dette blir en ny stigningstakt for Kahoot aksjen. Kursen tester nå gulvet i trendkanalen, og her har vi også støtte fra 15 dagerssnitt som fortsatt ser ut som en viktig støtte for aksjen. RSI har testet gulvet i den stigende tendensen. Det er en bear divergens mellom aksjekurs og RSI. Dette ser ut som det vil bli viktig å følge med på. MACD har gitt et salgssignal, men det kan virke som om potensialet fra dette allerede er tatt ut. På kort sikt skal aksjen kunne gå i taket i trendkanalen, noe som betyr Kahoot kursmål på nesten 150 kr aksje.

Viser 9 innlegg - 1 til 9 (av totalt 9)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.