Meny Lukk

Teknisk analyse av Kahoot!

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4936
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av kahoot aksjen anbefaling kursmål forum tips

  For Kahoot! har 2021 vært et dårlig år så langt. Kursen beveger seg innenfor en fallende trendkanal, men det er potensielle lyspunkter.

  I 2020 hadde kursen til Kahoot! aksjen et sterkt år. Fra oktober og fremover ble det dannet flere tekniske støtte/motstandsnivåer, og disse har spilt en viktig rolle når aksjekursen snudde ned. I midten av mai ble det satt en ny bunn i den fallende trendkanalen ved den tekniske støtten ved 54,50 kr. Aksjekursen har fått en reaksjon opp fra denne og testet en stund motstanden ved 67,50 kr. Kursen er på oversiden av denne nå, og tester den som en teknisk støtte.

  Kursen til Kahoot! aksjen har testet gulvet i den fallende trendkanalen, og etter at vi nå har fått et brudd på gjennomsnittslinjen kan det være muligheter for at vi får en test av taket i trenden. Et brudd på motstanden i taket vil være positivt. Ved taket i trendkanalen har vi også motstand fra det flytende gjennomsnittet på 25 dager. Dette er et gjennomsnitt som tidligere har gitt sterk støtte og motstand til aksjekursen.

  Det korte gjennomsnittet har gått over det lange gjennomsnittet i MACD som dermed har gitt et kjøpssignal. Vi kan også se at RSI har brutt opp av motstanden fra de lavere toppene i chartet, noe som også er et kjøpssignal.

  Ennå er aksjekursen inne i en fallende trend, noe som gjør at det nok er bedre å holde seg på sidelinjen fremfor å kjøpe Kahoot! aksjen. Men, signalene fra MACD og RSI er positive. Får vi en høyere bunn i chartet for Kahoot! aksjekurs eller et brudd på trendtaket og det flytende gjennomsnittet ser ting derimot langt mer bull ut.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.