Meny Lukk

Teknisk analyse av Kitron

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4940
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av kitron aksjen kursmpl anbefaling tips forum

  Kitron aksjen har konsolidert og er nå på et viktig støttenivå, men det er ting som tyder på at det kan bli mulig å kjøpe aksjen på lavere kurser.

  Kitron aksjen har lenge vært inne i en stigende trendkanal, og kursen har nylig vært høyt oppe i trendkanalen. Etter å ha vært overkjøpt har nå kursen falt tilbake og vi har fått en konsolidering og  test av teknisk støtte ved 21 kr. 21,05 kr og 21,75 kr, og motstand ved 21,05 kr, 21,75 kr og 22,25 kr. Støtten ved 21 kr og motstanden ved 21,05 kr, som nå fungerer som en støtte etter site opptur har blitt testet skikkelig, og det skal være stor styrke i disse.

  Innenfor den stigende trenden som startet i begynnelsen av 2020 har det flytende gjennomsnittet på 10 dager vært en viktig teknisk støtte og motstand, og Kitron aksjekursen tester nå støtten i dette.

  MACD er i ferd med å gi et salgssignal siden det korte gjennomsnittet er i ferd med å bryte ned gjennom det lange gjennomsnittet. Gjennomsnittene er også på realtivt lave nivåer, noe som kan bety at vi kan få nye salgssignal gitt at disse bryter ned gjennom 0-linjen. RSI gir blandede signaler ved at det har blitt dannet både lavere topper og høyere bunner. Nylig har indikatoren reagert ned fra motstanden, men det skal fortsatt være rom for videre nedgang.

  Kitron aksjen har tidligere beveget seg i trappetrinn innenfor den stigende trenden, og denne trenden er fortsatt intakt. MACD har gitt et salgssignal, noe som kan bety at vi kan få en dip i kursen. Det er sannsynlig at vi kan få en test av den tekniske støtten ved 21 kr og det kan være en god kjøpsmulighet. På sikt kan dette føre til at vi får en triangelformasjon i chartet, noe som kan åpne opp for en test av motstanden ved 23,20 kr og taket i den stigende trendkanalen.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.