Meny Lukk

Teknisk analyse av Kitron

Viser 8 innlegg - 1 til 8 (av totalt 8)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #2865
  Handelsmannen
  Deltaker

  kit kitron aksje aksjen analyse teknisk forum utbytte kursmål

  Kitron er inne i en stigende trend, men samtidig har det blitt dannet en bear divergens mellom aksjekursen og RSI. Det er teknisk støtte på oversiden av 17 kr, og dette nivået har nettopp blitt testet. Her har vi også 10-dagerssnittet som tidligere har vært en viktig teknisk støtte. MACD har gitt et salgssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt ned gjennom det lange gjennomsnittet. I alt tyder det på at den kan bli mye svingninger i kursen fremover. I først omgang er det gulvet i trendkanalen og taket i trendkanalen som er innenfor rekkevidde. Slik det ser ut er det trendgulvet som først kan bli testet. Det gir et Kitron kursmål på 16,75 kr. Dette kan være et godt inngangsnivå. Holder gulvet og vi får en bedring i RSI vil trendtaket være innenfor rekkevidde. Det betyr et kursmål rundt 20 kr. Men, aller først må vi få en bedring i indikatorene.

  #2968
  Handelsmannen
  Deltaker

  kitron kursmål teknisk analyse aksjeforum

  Kursmålet på 20 kr ble nådd for Kitron aksjen, men nå har den falt ut av den stigende trenden og tester nå 200-dagerssnittet. Det etablerte bruddet på trendkanalen er negativt og signaliserer svakere utviklingstakt, men støtten fra 200-dagerssnittet har tidligere vist seg å være sterkt. Dersom dette holder og vi får en ny forbedring i RSI kan det være at kursen kun danner en svakere stigende trend. Snittene i MACD har også begynt å nærme seg hverandre, noe som kan bety at vi får et kjøpssignal på sikt. Får vi det er det sannsynlig at kursen skal teste motstanden i det som var gulvet i trendkanalen. Det er rett under 20 kr.

  #2969
  Handelsmannen
  Deltaker

  Norne Securities har Kitron blant sine anbefalte aksjer i november.

  #3742
  Handelsmannen
  Deltaker

  kitron aksjen tekniske analyser kursmål aksjeforum

  Vi fikk et kjøpssignal som vi ventet på i Kitron chartet, men aksjekursen toppet ut fra motstanden i gjennomsnittet i trenden. Etter dette har kursen falt tilbake til gulvet i trendkanalen og testet dette fra både undersiden og oversiden. Siden oktober har det blitt dannet høyere bunn i både aksjekurs og RSI chart, noe som kan antyde at aksjen har konsolidert og dannet en stigende trend med litt lavere stigningstakt. Uansett har dette satt en stopper for divergensen vi har hatt mellom aksjekurs og RSI. Akkurat nå ser Kitron aksjen veldig spennende ut. Aksjekursen beveger seg helt nede ved trendgulvet, samtidig er den på oversiden av 10-dagerssnittet som lenge har vært viktig støtte og motstand for sekundærtrendene. MACD gav nylig et kjøpssignal hvor det korte gjennomsnittet gikk over det lange gjennomsnittet. Etter en konsolidering kan det være rom for at aksjen skal teste taket i trendkanalen. Det betyr i så fall et Kitron kursmål på i overkant av 22 kr. Det er en oppside på over 24 %.

  #3752
  VegardS
  Deltaker

  Har hatt denne i kikkerten selv en stund. Ble overrasket når jeg så chartene dine som var helt lik egen analyse. De fundamentale tallene og en mulig start på sektorrotasjon til verdi er også positivt for Kitron. Kommer stadig inn kontrakter

  #3753
  Handelsmannen
  Deltaker

  Det kan være en bra ting at vi ser det samme i chartene. Forhåpentligvis ser resten av markedet også det samme. Det kan gi oss en god oppside i Kitron aksjen fremover.

  #3788
  VegardS
  Deltaker

  Trakk linjene litt lenger. Holder støtten?…

  #3790
  Handelsmannen
  Deltaker

  Spennende tider for Kitron. Med en utbytteyield på 4,5 % kan det ikke være mye nedside i aksjen.

Viser 8 innlegg - 1 til 8 (av totalt 8)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.