Meny Lukk

Teknisk analyse av Kongsberg Automotive

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4934
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av kongsberg automotive aksjen kursmål anbefaling analytiker meglerhus

  Kursen til Kongsberg Automotive har beveget seg som om den har vært i en hengemyr dette året. Nå ser det derimot ut til at det er lys i enden av tunnelen.

  Aksjen toppet ut på 4,135 kr 6. januar 2021. Siden den gang har det blitt etablert lavere topper og lavere bunner i aksjekursen til Kongsberg Automotive. En stund holdt kursen seg på oversiden av det flytende gjennomsnittet på 25 dager, men i begynnelsen av mars fikk vi et brudd ned gjennom dette. Siden har det fungert som en motstand frem til vi fikk et brudd på tidlig i mai. Nå fungerer dette igjen som en teknisk støtte.

  Det som ser viktig ut her, er at de lavere toppene og lavere bunnene har ført til at vi har fått en fallende kileformasjon. Dette er et signal om at vi kan forvente oss stigende kurs. Nylig, og samtidig som vi fikk bruddet på det flytende gjennomsnittet fikk vi også brudd ut fra motstanden i denne tekniske formasjonen. Dette bruddet er nå etablert siden vi har 3 hele candlesticks på oversiden av motstanden.

  MACD har lenge gitt mye støv, dvs falske kjøpssignaler og salgssignaler ved at det korte og det lange gjennomsnittet har krysset hverandre. Nå har derimot begge gjennomsnittene krysset opp over 0-linjen, og dette blir ansett for å være et langt mer solid kjøpssignal fra denne tekniske indikatoren. I chartet for RSI har det også blitt dannet lavere topper, noe som igjen har gitt kursen til Kongsberg Automtive aksjen motstand. Her har vi også fått et brudd, noe som er både et kjøpssignal og en bekreftelse på bruddet i motstanden av kileformasjonen.

  I første omgang bør aksjen kunne bevege seg opp til motstanden ved 3,26 kr, et brudd på denne vil åpne opp for at vi kan få videre oppgang til 3,60 kr. Ser vi på potensialet fra kileformasjonen, altså den største avstanden mellom støtten og motstanden, signaliserer denne at vi skal over motstanden ved 4,135 kr.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.