Meny Lukk

Teknisk analyse av MPC Container Ships

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #4938
  TechTrader
  Deltaker

  teknisk analyse av mpc container ships kursmål anbefaling aksjetips tips forum mpcc aksjen

  MPC Container Ships aksjen er en av vinnerne på Oslo Børs, men det er ting i chartet som kan være et signal om at det er på tide å få høydeskrekk.

  Siden MPCC aksjen bunnet ut i midten av juli 2020 har den tikket jevnt oppover. Etter en konsolidering fra desember 2020 til februar 2021 har MPC Container Ships aksjen igjen etablert en stigende trendkanal. Innenfor denne har gulvet blitt testet flere ganger, og det samme gjelder for taket i trenden. Etter å ha etablert en vimpelformasjon fra april til mai, fikk vi den foreløpig siste testen av gulvet. Bruddet på motstanden i formasjonen og reaksjonen opp fra trendgulvet sendte aksjekursen i taket, og det kan nå se ut til at stigningstakten er i ferd med å avta.

  MACD er en teknisk indikator som har vist seg nyttig i trading med MPC Container Ships aksjen. Denne har ofte gitt tidlige kjøps/salgssignaler. Stigningstakten på det korte og det lange gjennomsnittet i denne ser også ut til å flate ut og nærme seg hverandre. Her vil vi få et salgssignal dersom det korte gjennomsnittet bryter ned gjennom det lange gjennomsnittet.

  Vi ser også en svak utvikling i RSI. Her har vi nemlig fått en lavere topp samtidig som vi har fått høyere topp i chartet for kursen til MPCC aksjen. Det er en negativ divergens som ofte er et tidlig signal om at vi kan få høyere volatilitet fremover.

  Dersom vi ikke får en avkreftelse på den negative divergensen kan vi få et fall ned, og da vil første tekniske støtte være gjennomsnittslinjen i den stigende trendkanalen. Dette er nå ved 16,80 kr. Neste støtte er fra det flytende gjennomsnittet på 7 dager som befinner seg på 16,37 kr. Deretter har vi støtte fra gulvet i trendkanalen ved 15,32 kr. Enn så lenge er MPCC aksjen inne i en stigende trend, så en dip kan være en god kjøpsmulighet. Et brudd på støtten i gulvet av trendkanalen vil derimot være et kraftig salgssignal.

Viser 1 innlegg (av totalt 1)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.