Meny Lukk

Teknisk analyse av Nordic Mining – NOM

Viser 8 innlegg - 1 til 8 (av totalt 8)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #971
  GruveGraver
  Deltaker

  Teknisk analyse av Nordic Mining - NOM

  Det kommer veldig blandede signaler fra NOM chartet. Det kan bety et urolig marked i tiden fremover, noe som også kan forklares med coronavirus. Vi starter med det positive. Vi har fått golden cross. Dette ble dannet 22. januar når 50 dager krysset over 200 dager snitt. Deretter har vi støtte rundt 1,50 kr. Langt mer negativt er det at det i januar ble dannet en fallende trend. Kursen har testet gulv og tak, og har i tillegg brutt ned gjennom 50 dager og 200 dager snitt.

  teknisk analyse nom rsi

  Når det kommer til tekniske indikatorer ser ting bedre ut. RSI på 40 tyder på at aksjen er svakt oversolgt, noe som kan bety at kursen får et løft fremover.

  teknisk analyse nordic mining macd

  MACD viser den fallende trenden. Men, vi kan også se at det korte snittet har falt sterkt i forhold til det lange snittet. Det kan bety at vi har et dramatic fall, noe som også kan tyde på at vi får et løft i kursen fremover.

  teknisk analyse nom kursmål

  Etter det siste fallet har vi fått en ny bunn. Men, ser vi denne i forhold til bunnen vi fikk i desember 2019 er denne på et høyere nivå. Det er langt fra utenkelig at dette nye bunnivået skal testes igjen. Dersom dette da holder ser det ut til at NOM igjen kan bevege seg oppover. Områdene som da kan bli viktige er rundt 2,10 kr og 2,25 kr hvor vi tidligere har hatt topper og bunner. I tillegg har vi taket i den fallende trenden fra januar, men nivået på taket ligger snart i området mellom 2,10 og 2,25 kr. Et brudd her kan vise seg å være et veldig sterkt signal.

  #974
  BullTrader
  Deltaker

  har vært under 1,80 to ganger i dag. viktig at den støtten holder. om ikke er det åpent ned til 1,50.

  #976
  BullTrader
  Deltaker

  teknisk analyse nordic mining oslo axess

  selv om nordic mining har falt mye fra toppen har de klart seg greit sammenlignet med oslo axess all share index siste måned. når markedet får roet seg ned er det stor sjanse for at vi går mot nye topper.

  #2579
  Handelsmannen
  Deltaker

  nom aksje nordic mining kursmål analyse teknisk

  NOM aksje kurs ser spennende ut på kort sikt. Vi har grei støtte rundt 2,20 kr. Brudd ut av triangel, noe som viser Nordic Mining kursmål på 3,13 kr. Før det har vi motstand på 2,52 kr og 2,91 kr som må brytes. RSI viser fin utvikling og er rundt 55 i dag, noe som skal kunne gi rom for testing av motstander. Litt gode nyheter fremover, vi vet NOM er i snakk med partnere, så ryker fort Nordic Mining kursmålet på 3,13 kr.

  #2593
  BullTrader
  Deltaker

  veldig flat utvikling der i det siste. ser ut til at det må noe fundamentale nyheter for å løfte kursen

  #2636
  Vikingen
  Deltaker

  tekniske analyser nordic mining nom kursmål


  @GruveGraver
  Vi fikk aldri noe golden cross med 200 dager. Vi hadde det på 100 dager. Med 50 og 200 dager er NOM fortsatt i en fallende trend. Men, etter siste tids konsolidering begynner både 200 og 50 dager å nærme seg kursen, noe som kan få ting til å skje. Samtidig er det fallende trend i RSI og fallende topper for aksjekursen. Nivåer over 70 i RSI kan bety at aksjen er overkjøpt, men det er langt viktigere at denne tekniske indikatoren viser en positiv trend over tid. Fremover er det 50 og 200 dager som blir viktig. På 50 dager er det også en støtte fra bunner og topper. Ryker disse er Nordic Mining kursmål 1,50 kr. Holder de kan NOM kursmål være forrige topper rundt 2,90 kr, deretter rundt 3,55 kr.

  #2672
  Trader1
  Deltaker

  Er det noen som har oppdaterte analyser av NOM? Eller er det bare Sparebank 1 Markets som dekker aksjen? De har vel Nordic Mining kursmål på 5 kr om det ikke har blitt endret.

  #2820
  BullTrader
  Deltaker

  nom aksjen nordic mining forurensning kursmål tekniske analyser aksjeforum

  nom leder knapt på oaax indeksen, men det ser ut til å snu veldig snart. fallende trend og negativ utvikling i rsi. skal være mulig å få denne aksjen billigere enn i dag

Viser 8 innlegg - 1 til 8 (av totalt 8)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.